Betingelser

 1. Alle webhotel pakker og leje af servere er på 12 måneders forudbetalt løbetid medmindre andet er aftalt. Dette gælder også eksternt hostede servere, tillægsydelser og servicepakker.
 2. Dermed bestilles og betales der for en samlet periode på 12 måneder.
 3. Evt. ubenyttede dele af lejeperioden godtgøres ej ved opsigelse.
 4. Servere udlejes af ITF / redHOST.
 5. Leveringstid på webhoteller 1-2 dage.
 6. Leveringstid på server er 1-2 uger.
 7. Ved tilkøb af ekstern backup for webhoteller forsøges der altid at reetablere inden for 24 timer efter nedbrud.
 8. Ved tilkøb af ekstern backup plads for dedikerede servere har kunden adgang til backup pladsen via FTP.
 9. ITF / redHOST yder ikke hjælp til reetablering m.v. som følge af nedbrud på dedikerede servere inkluderet i prisen.
 10. ITF / redHOST påtager sig intet ansvar for driftstab eller andre omkostninger i forbindelse med nedetid af såvel hardware som netværk for webhoteller og / eller dedikerede servere. Vi tilstræber naturligvis nedetid af så lavt et omfang som muligt i tilfælde, hvor evt. nedetid kunne opstå.
 11. ITF / redHOST påtager sig ej heller ansvar for tab af data.
 12. Opsigelse af leje af dedikeret server, webhotel eller anden service skal være ITF / redHOST skriftligt i hænde senest 30 dage før aftaleperiodens udløb - er det ej opfyldt forlænges perioden med en tilsvarende længde som den forrige.
 13. Eftersom redHOST straks efter bestilling af domæne og webhotel påbegynder fremstilling og tilpasning af det bestilte domæne og webhotel, frafalder den lovbestemte fortrydelsesret. Kunden accepterer ved bestilling af domæne og webhotel, at den lovbestemte fortrydelsesret ophører i det øjeblik, redHOST påbegynder fremstilling og oprettelse af domæne og webhotel.
 14. ITF / redHOST påtager sig hverken ansvar for, eller rettigheder til, vores kunders indhold og / eller materiale, og i tilfælde af indhold og / eller materiale som bryder med gældende lovgivning forbeholder vi os retten til at afbryde servicen uden varsel.
 15. Overskrides trafikgrænsen, som er inkluderet for respektive webhoteller og / eller dedikerede servere, opgraderes den pågældende service automatisk til niveauet over, hvor traffikforbruget kan indeholdes, og kunden faktureres herfor i den pågældende måned, hvor overskridelsen har fundet sted, samt fremover indtil kunden anmoder om at blive nedgraderet. redHOST forpligter sig til at informere kunden herom.
 16. Vi tager desuden forbehold for prisændringer, udgåede produkter og services, leveringsforsinkelser, samt andre forhold uden for vores kontrol.

* Alle dedikerede servere med fri trafikforbindelser kan peake maksimalt på den angivne fart, men der garanteres ikke 100% kapacitet til rådighed på den angivne port størrelse, da porten deles af flere servere. Ønskes en dedikeret port på henholdsvis 100 Mbps eller 1 Gbps kan dette foranlediges ved henvendelse til redHOST.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser