redHOST er per 1. august blevet en del af IT Forum Gruppen A/S.

redHOST blev oprindeligt etableret for at understøtte webbureauet redWEB og overdragelsen er en naturlig konsekvens af redHOST’s positive udvikling. Med IT Forum Gruppen er der fundet en spiller, der matcher de høje krav til webhosting og samtidig kan fremtidssikre redHOST’s forskellige løsninger med flere ressourcer og specialiserede kompetencer.

IT Forum Gruppen har mange års erfaring med hosting og server-drift og har gennem årene opbygget et stærkt teknisk set-up med egne datacentre og backup til co-location. IT Forum Gruppen har endvidere ISAE 3402 revisorerklæring og Cloud Certifikatet, hvilket fungerer som en garant for økonomi, kvalifikationer og høj it-sikkerhed.  

På det praktiske plan betyder overdragelsen, at servere migreres til IT Forum Gruppens datacenter i Risskov ved Aarhus. Dette medfører en kraftig opgradering af platformen, således at ydeevnen får et her-og-nu boost og sikres på den lange bane. Du får besked i god tid, hvis flytningen har indvirkning på dig.  

Har du spørgsmål i forbindelse med overdragelsen, så kontakt endelig Jesper Rytter på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 70 100 150. 

Om IT Forum Gruppen A/S

IT Forum Gruppen blev grundlagt i 1986 og har kontorer i Århus, Odense og Ballerup.

Som it-samarbejdspartner prioriterer vi nærvær og tæt dialog. Med godt 50 kompetente og dedikerede medarbejdere er vi store nok til at sikre en solid ekspertise i vores løsninger. Samtidig er vi små nok til at kende vores kunders individuelle behov og bevare den gode personlige kontakt, som er så vigtig for at få it-maskineriet til at køre bedst muligt hver eneste dag. 

Læs mere om IT Forum Gruppen på www.itf.dk

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser