Web12 online

I dag er endnu en server gået online - vi har tilføjet web12 til vores servere. Web12 indeholder selvfølgelig samme funktioner som vores andre servere.

Vi vil derfor begynde at placere nye kunder på denne server, for at sprede antallet af websites per server ud på flere servere og dermed fastholde de super gode svartider og ressourcemæssige overskud som vi har på alle vore servere.

Problemer med web10

Vi oplever lige nu problemer med Web10 der medfører driftsforstyrrelser. Vi arbejder på højtryk for at få det løst så hurtigt som muligt. Vi beklager eventuelle gener, problemerne måtte medføre.

Opdateret kl. 22:20

Web10 er afgået ved døden og erstattet af en ny server - vi er pt. i gang med at rulle backups ud over serveren igen hvorefter de enkelte websites m.v. vil være tilgængelig i takt med at de er udrullet fra backups.

Der vil kunne være op til ca. 1 døgns tabte data i processen hvilket vi naturligvis beklager men desværre er det vilkårene når en servers hardware står af så omfattende som tilfældet er på web10.

Web11 online

I dag er endnu en server gået online eftersom vi har tilføjet web11 til vores servere. Web11 indeholder selvfølgelig samme funktioner som vores andre servere.

Vi vil derfor begynde at placere nye kunder på denne server, for at sprede antallet af websites per server ud på flere. Dermed kan vi opretholde vores høje standard for svartider og performance.

Web10 tilbage på fuld kraft

Web10 har i løbet af dagen kørt på reduceret kraft grundet arbejde med optimeringer med processer på serveren. Det har resulteret i lidt længere svartider på websites der ligger på denne server, men serveren er nu oppe at køre på fuld kraft igen.

Web10 problemer

Vi oplever lige nu problemer med Web10. Vi arbejder på at få det løst så hurtigt som muligt. Vi beklager de gener, det måtte medføre.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser