Web6 online

Så er endnu en server gået online med den nye tilføjelse af Web6.
Web6 kan tilgås som de andre servere og links til webmail m.v. er tilgængelig som for de andre.

Vi har i samme ombæring udvidet mulighederne for alle servere i script installer systemet så der nu er endnu mere godt open source software understøttet.

Driftsforstyrrelse web1

Vi har det seneste døgns tid haft en kunde på web 1 som var under Ddos (Denial of Service) angreb. Alene i dag har vi bannet mere end 6000 ip adresser som en del af bekæmpelsen af angrebet. Derudover har vi på bedste vis bekæmpet angrebet men har nu valgt at flytte kunden over på en server hvor vi kan bekæmpe angrebet, uden at det påvirker andre kunder og samtidig giver en hel servers ressourcer til rådighed for kunden som er under angreb. Enkelte kunder har været påvirket i løbet af dagen i dag - ikke så meget på frontend siden men i de tilfælde hvor de har arbejdet i backend på deres websites.

Vi forventer at alt er tilbage til normalt igen imorgen for alle andre kunder på web1.

Joomla 1.5.14 installer

Vi har dags dato opgraderet vores 1 click installer til at understøtte Joomla 1.5.14 som blev frigivet for få timer siden.

Læs mere om Joomla 1.5.14 udgivelsen her.

Husk at vi tilbyder alle vores kunder software vedligeholdelses aftaler så deres websites altid er opdateret - er du interesseret i en aftale så kontakt os.

Joomla 1.5.13 installer

Vi har dags dato opgraderet vores 1 click installer til at understøtte Joomla 1.5.13 som blev frigivet for få timer siden.

Læs mere om Joomla 1.5.13 udgivelsen her.

Husk at vi tilbyder alle vores kunder software vedligeholdelses aftaler så deres websites altid er opdateret - er du interesseret i en aftale så kontakt os.

Web5 Online

Så er endnu en server gået online med den nye tilføjelse af Web5.

Web5 kan tilgås som de andre servere og links til webmail m.v. er tilgængelig som for de andre.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz