Software opdatering

Vi har i går søndag d. 5. juli og her til formiddag mandag d. 6. juli implementeret nye sikkerhedssystemer på software siden på vores servere. Dette har medført behov for enkelt service genstarter som kan have medført udfald af et par sekunders varighed per gang på http.

Joomla 1.5.12 installer

Vi har dags dato opgraderet vores 1 click installer til at understøtte Joomla 1.5.12 som blev frigivet for få timer siden.

Læs mere om Joomla 1.5.12 udgivelsen her.

Husk at vi tilbyder alle vores kunder software vedligeholdelses aftaler så deres websites altid er opdateret - er du interesseret i en aftale så kontakt os.

Joomla 1.5.11 Installer

Vi har dags dato opgraderet vores 1 click installer til at understøtte Joomla 1.5.11 som blev frigivet for få timer siden.

Midlertidig nedetid

Vores datacenter samt et andet datacenter, begge i Århus, har været ramt af netværksproblemer de senest 5 timer.

Alle maskiner har været oppe under netværksudfaldet og det er udelukkende netværksforbindelsen som har været påvirket.

Årsagen skyldes problemer med ipadresser hos den ene fiberleverandør med routingproblemer som konsekvens. Da problemet påvirker 2 af de største 5 hostingcentre i landet ligger det desværre uden for vores rækkevide men vi har fået lovning på at problemet ikke bør gentage sig.

I 10.000 vis af websites har været nede i den pågældende tidsperiode og vi har desværre hverken kunne gøre fra eller til.

Varsling af opgradering

Opdateret 21:19: Den planlagte flytning er vel overstået og alt forløb som planlagt - Vi byder alle kunder på Web1 velkommen på ny hardware med betydeligt flere kræfter bag hjelmen.

I aften (fredag d. 17 april) fra kl. 20:00 til 02:00 natten til lørdag vil der ske en glidende overgang fra et datacenter til et andet for web 1.

Web 1 opgraderes så maskinen får et betydeligt løft i forhold til ressourcer.

DNS opdateringer m.v. foretages i løbet af aften og da der i nogle tilfælde kan gå op til 8 timer inden det hos slut brugeren er opdateret benytter vi natten til det.

Skiftet vil ske fra den ene server til den anden uden at nogle kunder som sådan vil være berørt.

Dog anbefales at der ikke foretages indholdsopdateringer fra 20:00 til 02:00.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser