drupal

Seriøs Drupal hosting

Drupal hører til familien af "de store" open source CMS systemer i verden. Drupal er meget benyttet blandt nyhedssites og andre ressourcekrævende hjemmesider med meget indhold.

Det er vigtigt at have et stabilt og hurtigt webhotel, når man benytter Drupal. De servere vi bruger til hosting hos redHOST, er baseret på den bedste hardware, hvilket giver en lynhurtig performance og høj stabilitet.

Med få klik via vores script installer, har du en fuldt funktionsdygtig Drupal løsning klar til brug inden for få minutter.

Lynhurtig Drupal hosting

Hos redHOST tilbyder vi Drupal webhoteller med hurtig performance og høj stabilitet. Vi har optimeret serverindstillingerne til bedst mulig ydelse sammen med Drupal.

Desuden har vi en god support, med stor viden indenfor serverdrift. Vores support står klar til at hjælpe dig med alle slags problemer der kan opstå – både pr. mail eller via telefon.

Vores servere er ikke overfyldte

En af redHOSTs store forcer er at vores shared webhoteller ikke er overfyldte.

Vi er meget påpasselige med hvor mange kunder vi tilknytter hver server, da vi ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Dette er med til at give en rigtig høj performance, så din Drupal side svarer hurtigere og mere stabilt.

Vores indstillinger er heller ikke så låst som man ser mange steder. Der er god mulighed for at tilpasse serverindstillinger efter behov, hvis man har specielle ønsker.

Backup hver nat

Du kan føle dig tryg hos redHOST. Vi laver backup hver nat og gemmer dit indhold i 30 dage.

Mange hosts lover backup, men ofte så er det ikke muligt at få gendannet ens indhold, hvis det er et selvforskyldt problem – da hostingselskaberne kun udruller backuppen for hele serveren. Alternativt skal du betale et gebyr for at få gendannelsen udført.

Oplever du problemer, som f.eks. ved hacking eller ved du f.eks. kommer til at slette vigtigt indhold hos redHOST, så står vi altid klar til at gendanne din backup – kvit og frit.

Hurtig installation af Drupal

For dem som ikke ønsker at installere Drupal selv, de kan med vores script-installer nemt og hurtigt installere Drupal.

Vokset fra et shared webhotel?

Driver du et større website, f.eks. en webshop med mange tusinde produkter eller et forum, så kan det ofte være for lidt at være hosted på et almindeligt shared webhotel.
Vi tilbyder løsninger som giver dig mulighed for at hoste selv de tungeste webløsninger. Vores VPS og dedikerede servere giver adgang til meget høj performance.

Drupal VPS

En VPS server giver dig eksklusiv adgang til en masse hardware ressourcer. Med en VPS er du sikret at andres websites ikke påvirker din performance og at du får en server som hastighedsmæssigt er et shared webhotel overlegent.

Du kan se vores udvalg af VPS servere.

Dedikeret server til Drupal

Hvis du går efter den hurtigste og bedste løsning, så tilbyder vi dedikerede servere. En dedikeret server er målrettet dem som driver virkelig tunge websites med høje besøgstal.

Du kan se vores dedikerede servere her.

ProduktSmallMediumLargeXLargeAlle priser er eks. moms med en oprettelse på 199,-
Plads 1 GB 5 GB 10 GB 25 GB
Trafik - - - -

Vidste du?

At man kan samle flere hjemmesider på et webhotel hvis du vælger et af følgende
webhoteller:

Medium, Large & XLarge.

Domæne 1 5 10 25
MySQL database 1 5 10 25
Web kontrol panel
Backup 30 dage 30 dage 30 dage 30 dage
Gratis genoprettelse
Priser kr. 99,- / md kr. 149,- / md kr. 249,- / md kr. 499,- / md
  Bestil Bestil Bestil Bestil

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser