joomla

Specialiseret Joomla hosting

Vi har mange års erfaring indenfor hosting af Joomla. Vores høje oppetid gør os til én af Danmarks mest stabile hostingudbydere.

redHOST startede oprindeligt som et hostingselskab med udelukkende fokus på Joomla. Vi var trætte af at mange hostingselskaber i Danmark ikke kunne tilbyde den optimale opsætning af Joomla.

Selvom at redHOST dog har vokset sig stor, så har selvfølgelig ikke glemt vores Joomla rødder. Først og fremmest så er vores servere opsat så de spiller bedst muligt sammen med systemet.

Derudover har vi en support som har en stor viden indenfor CMS systemet og kan hjælpe vores kunder med mange forskellige problemstillinger.

Høj performance

Et almindeligt webhotel er selvfølgeligt shared, altså man deler plads og hardware med andre brugere.

Hos redHOST der har vi dog meget færre brugere pr. server end mange af vores konkurrenter, hvilket i kombination med vores hurtige hardware giver en rigtig høj performance.

Vi tilbyder også meget frihed på vores webhoteller, da du i vores kontrolpanel kan tilpasse din opsætning på mange måder.

30 dages backup med dit Joomla webhotel

Hosting er en tillidssag og vi vil gøre alt for at du vil følge dig tryg hos os – Derfor laver vi daglig backup og gemmer den i 30 dage. I modsætning til mange af vores konkurrenter, så genopretter vi også gratis din side hvis du er blevet hacket eller selv har ødelagt noget.

Så leder du efter et stabilt Joomla webhotel med høj performance, god support, daglig backup, mv. Så skal du vælge redHOST.

Nem og hurtig installation

Hos redHOST er din helt egen Joomla løsning klar til brug inden for få minutter, nemt og enkelt. Du kan enten vælge selv at installere systemet eller du kan bruge vores 1-click-installer som gør arbejdet for dig.

ProduktSmallMediumLargeXLargeAlle priser er eks. moms med en oprettelse på 199,-
Plads 1 GB 5 GB 10 GB 25 GB
Trafik - - - -

Vidste du?

At man kan samle flere hjemmesider på et webhotel hvis du vælger et af følgende
webhoteller:

Medium, Large & XLarge.

Domæne 1 5 10 25
MySQL database 1 5 10 25
Web kontrol panel
Backup 30 dage 30 dage 30 dage 30 dage
Gratis genoprettelse
Priser kr. 99,- / md kr. 149,- / md kr. 249,- / md kr. 499,- / md
  Bestil Bestil Bestil Bestil

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser