Siden IT Forum Gruppen overtog redHOST i august sidste år, har vi haft fokus på ydeevne og sikkerhed og har bl.a. foretaget en kraftig opgradering af webhotel-platformen. Imidlertid har selve mailløsningen vist sig at være opsat med forældede teknologier. For mange af jer har det betydet tilbagevendende problemer med spam samt problemer med at opsætte mail på nye enheder. 

Ud over brugervenligheden oplever vi nogle væsentlige issues med stabilitet og sikkerhed, som vi ikke kan stå på mål for. Grundlæggende har cyber-trusselsbilledet ændret sig markant inden for de senere år. Hjemmesider er blevet hyppige mål for hackerangreb, og det giver problemer, hvis web- og mailserver er den samme. Samtidig er det at sende mails blevet en kompleks affære, og vi har desværre oplevet mange tilfælde, hvor en mail aldrig når frem til modtageren, fordi afsender-identiteten ikke kan bekræftes korrekt.   

At “lappe” på den nuværende opsætning er ikke holdbart i længden, og derfor har vi valgt at udfase mailløsningen ved udgangen af 2020.

Efter udfasningen vil man ikke længere kunne tilgå sin webmail, og det vil være nødvendigt at finde en ny mailløsning. Alle filer gemmes dog forsvarligt, så gamle mails kan flyttes med over på den nye mailløsning, man vælger. 

Se evt. vores Ofte Stillede Spørgsmål, hvis du har spørgsmål til udfasning og flytning af mail.

 

Vi anbefaler Office 365

Vi anbefaler at flytte mailløsningen til Office 365, hvor man er garanteret høj mail-sikkerhed, en stabil platform og et brugervenligt setup. Derudover får man adgang til de velkendte Office-programmer og ikke mindst Teams, som netop her i lockdown-perioden har vist sit store værd. 

Læs mere om de Office 365-pakker vi anbefaler her

Vi tager os naturligvis af flytning af din postkasse, så du hurtigt er oppe at køre på den nye platform.

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til din nuværende mailløsning eller vores anbefaling af Office 365, er du meget velkommen til at kontakte systemkonsulent Lisa Holm Jakobsen på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller via Helpdesken på telefon 70 266 150. 

 

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser