Vælger du en managed VPS server, så får du en aktiv medspiller i driften af din virtuelle server.

Vi hjælper dig i gang og installerer kontrolpanel og opsætter serveren til dine behov, desuden opsættes der backup. Vi holder løbende din server opdateret og står klar til at hjælpe hvis der opstår problemer.

En managed server koster mere, da den indebære at vi skal bruge tid og ekspertise på at opsætte serveren og vedligeholde den. Fordelen er dog at du er sikret en VPS server som fungerer perfekt fra start af og hvor du ikke behøver at være verdensmester indenfor serveropsætning.

Vælg den managed VPS som passer til dine behov

Med den fulde administrative adgang, der kan du opsætte og installere den software du ønsker. Du får mulighed for at installere systemer, som du normalt ikke kan bruge på en shared host.

En VPS løsning er som sagt til dig, som gerne vil have adgang til en server, hvor mulighederne går ud over det man får ved et almindeligt webhotel. Det er niveauet mellem et shared webhotel og en dedikeret server.

Med vores VPS, der får du flere ressourcer, mere fleksibilitet og bedre muligheder, end du får med et almindeligt webhotel. Samtidigt, så er det billigere at komme i gang med, i forhold til en dedikeret server.

Hvad er en VPS server?

En virtual server er en ekstrem kraftig serverboks, hvor der er installeret et specielt operativsystem + software, som simulerer alle enheder på systemet, som f.eks. harddisk, netværk, processor, mv. Softwaren tildeler de enkelte VPS servere deres helt egne ressourcer, så man aldrig kan blive påvirket af andre kunder på serveren.

Bestil en managed VPS server i dag

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser