Leder du efter et open source alternativ til Fronter, med mange flere features, så er Moodle lige noget for dig. Hos redHOST har du muligheden for at få hostet en Moodle løsning.

Hvad er Moodle?

Det er en rigtig god open source løsning til undervisningsinstitutioner. Det er et Learning Management System (LMS) som benyttes af undervisere verden over – og som kan benyttes til at skabe dynamiske websider til deres studerende.

Det kan skaleres, så det passer til alt lige fra den mindre skole, til institutioner med mange tusinde brugere. Mange skoler benytter det som en online undervisnings platform, og tildeler de studerende undervisningsmaterialer direkte via Moodle, men mulighederne med systemet er enorme, det kan modificeres til at skabe løsninger som passer den enkeltes behov.

Der findes rigtig mange aktivitetsmoduler, som kan benyttes til at skabe forumer, wiki løsninger, mm.

Lad os hoste din Moodle løsning

Vi kan skræddersy en dedikeret server løsning efter dine behov, som kan håndterer en Moodle løsning uden problemer. Kontakt os for at høre nærmere omkring hosting af Moodle – klik her. Er du på udkig efter hosting af et andet system, så kontakt os - så finder vi en løsning.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser