Din hosting-leverandør har fået bredere skuldre og større muskler

redHOST er per 1. august blevet en del af IT Forum Gruppen A/S.

redHOST blev oprindeligt etableret for at understøtte webbureauet redWEB og overdragelsen er en naturlig konsekvens af redHOST’s positive udvikling. Med IT Forum Gruppen er der fundet en spiller, der matcher de høje krav til webhosting og samtidig kan fremtidssikre redHOST’s forskellige løsninger med flere ressourcer og specialiserede kompetencer.

IT Forum Gruppen har mange års erfaring med hosting og server-drift og har gennem årene opbygget et stærkt teknisk set-up med egne datacentre og backup til co-location. IT Forum Gruppen har endvidere ISAE 3402 revisorerklæring og Cloud Certifikatet, hvilket fungerer som en garant for økonomi, kvalifikationer og høj it-sikkerhed.  

På det praktiske plan betyder overdragelsen, at servere migreres til IT Forum Gruppens datacenter i Risskov ved Aarhus. Dette medfører en kraftig opgradering af platformen, således at ydeevnen får et her-og-nu boost og sikres på den lange bane. Du får besked i god tid, hvis flytningen har indvirkning på dig.  

Har du spørgsmål i forbindelse med overdragelsen, så kontakt endelig Jesper Rytter på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 70 100 150. 

Om IT Forum Gruppen A/S

IT Forum Gruppen blev grundlagt i 1986 og har kontorer i Århus, Odense og Ballerup.

Som it-samarbejdspartner prioriterer vi nærvær og tæt dialog. Med godt 50 kompetente og dedikerede medarbejdere er vi store nok til at sikre en solid ekspertise i vores løsninger. Samtidig er vi små nok til at kende vores kunders individuelle behov og bevare den gode personlige kontakt, som er så vigtig for at få it-maskineriet til at køre bedst muligt hver eneste dag. 

Læs mere om IT Forum Gruppen på www.itf.dk

Info om support mellem jul og nytår 2018

Har du brug for akut support?

Vi har ferielukket i uge 52 mellem jul og nytår, men hvis du har brug for akut support, står vi stadig til rådighed.

Udfyld formularen herunder på engelsk, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bemærk ændrede satser for akut support

Startsatsen for alle opgaver er DKK 2.400,- eks. moms.
Timeprisen er derudover DKK 2.000,- eks. moms (pr. påbegyndt time).

Det er ikke muligt at anvende klippekort til akut support.

 

 

Ved kristiske fejl / system nedbrud som er dækket af den udvidede support udfyldes ovenstående formular også på engelsk.

Såfremt sagen ikke er en kritisk hastesag, behandles sagen ikke før efter tirsdag d. 2. januar, medmindre du accepterer det forhøjede startgebyr og timetakst.

Glædelig jul og godt nytår!

Team redHOST

aabningstider

Planlagt vedligeholdelse den 8. juni

Fredag den 8. juni klokken 23.00 udfører redHOST en større og absolut nødvendig vedligeholdelse af vores servere. Grunden til vedligeholdelsen er, at vi gerne vil tilbyde mere stabil performance på vores servere, og vi derfor bliver nødt til at vedligeholde, teste og genstarte dem.

Det betyder, at der er enkelte kunder, der vil opleve, at deres løsning er nede, mens vi udfører vedligeholdelsesaktionen, som forventes at tage et par timer.

Alle løsninger skulle gerne være oppe at køre igen kort tid efter vedligeholdelsen er afsluttet, og vores kunder behøver ikke foretage sig noget i denne forbindelse.

Vi har fundet det tidspunkt, hvor der i snit er mindst trafik på vores servere, og derfor vil vedligeholdelsen genere færrest mulige.

Vi beklager på forhånd for eventuelle gener dette alligevel måtte medføre, og vi understreger, at det er absolut nødvendigt at udføre vedligeholdelsen for at sikre bedre performance.

Sikkerhedshuller fundet i processorer

Der er blevet opdaget, at et alvorligt sikkerhedshul er fundet i Intel-processorer. Det drejer sig om to sårbarheder, der har fået øgenavnene Meltdown og Spectre.

Ifølge Google påvirker sikkerhedshullet dog samtlige processor-typer, inklusive ARM og AMD. 

Læs mere om Meltdown og Spectre.

Microsoft har i dag udsendt en opdatering til Windows, der skal lukke hullerne og beskytte mod eventuelle angreb. Opdateringen vil forventes reducere ydeevnen på disse processorer med minimum 5% under visse omstændigheder, men de præcise konsekvenser vides ikke endnu.

Hos redHOST er vi i fuld gang med at opdatere og genstarte vores servere for at lukke hullet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte redHOST ved at klikke her.

Team redHOST

processorhost

Åbningstider og akut kontakt i julen 2017

Har du brug for akut support?

Vi har ferielukket i uge 52 mellem jul og nytår, men har du akut brug for hjælp, kan vi sagtens ordne det for dig.

Udfyld formularen herunder på engelsk, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Bemærk prisen for akut support

Start satsen for alle opgaver er dkk 2400 ,- eks. moms.
Timeprisen er derudover dkk 2000 ,- eks. moms. (pr. påbegyndt time)

Det er ikke muligt at anvende klippekort til akut support.

(Formular lukket)

Ved kristiske fejl / system nedbrud som er dækket af den udvidede support udfyldes ovenstående formular også på engelsk.

Såfremt sagen ikke er en kritisk hastesag behandles sagen ikke før efter tirsdag d. 2. januar med mindre du acceptere startgebyr og timetakst

Glædelig jul og godt nytår

Team redHOST

 

Side 1 ud af 10

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser