3 hovedregler du skal følge for at undgå hacking og cyberkriminalitet

I weekenden har der været et verdensomspændende angreb på diverse virksomheder, offentlige organisationer og institutioner. I alt er mere end 230.000 computere i mere end 90 forskellige lande ramt af angrebet.

Angrebet er angiveligt blevet spredt ved at udnytte diverse huller i Windows styresystemet, igennem blandt andet emails.

Hold dig opdateret

Det er vigtigt at softwaren både på din PC og på din hjemmeside holdes opdateret.  Hvis ikke du jævnligt opdaterer, kan der være huller i softwaren som gør, at hackere kan trænge ind, og placere malware på PC'en eller hjemmesiden. Malware bruges blandt andet til at stjæle dine personlige informationer, men også til at angribe andre PC'er og hjemmesider. Ved at holde dig opdateret, sikrer du at disse huller ikke kan udnyttes.

I tilfælde af, at du benytter et styresystem som ikke længere modtager nogen opdateringer, heriblandt Windows XP, anbefaler vi at frakoble enhederne internettet, indtil de er blevet korrekt opdateret, sådan undgår du at medvirke til ondsindede angreb som følge af malware inficering.

Anskaf en sikkerhedsløsning

Sikkerhed kan være antivirus programmer til din PC, eller en sikkerhedspakke til din Joomla! hjemmeside.

Den eksisterende sikkerhedsløsning på Windows 10 vil ofte være fornuftig, men vi anbefaler alligevel, at man kontakter en sikkerhedskonsulent, hvis man ønsker den bedste sikkerhed.

Hos redHOST er der allerede en del sikkerhedselementer sat op, som vi selvfølgelig søger at forbedre dagligt. Men det er ikke alt der kan dækkes ind automatisk, hvorfor vi tilbyder yderligere services som for eksempel denne sikkerhedspakke.

 

Hacker

 

Tag backup

Til trods for de forrige nævnte værktøjer, er der desværre intet som kan give en garanti på 100%. Derfor anbefaler vi altid at man sørger for at have backup af sine filer, hvis uheldet skulle være ude.

Der er flere måder at gøre det på. Vi anbefaler minimum det følgende:

Cloud backup: Dette foretages gennem en udbyder. Man køber noget backup plads, og så vil der typisk være mulighed for at tage backup. Denne er nok den vigtigste.

Sørg endelig for, at der er mulighed for at gendanne flere versioner, således at hvis der skulle være taget backup af inficerede filer, så kan man gendanne filen fra en endnu ældre version.

Hos redHOST tages der backup hver dag. Dette betyder at der uden merpris vil være mulighed for at få gendannet en hjemmeside, hvis denne skulle være ramt af malware af en eller anden slags.

 

 

Chrome og Firefox advarer nu mod usikker forbindelse

Har du login funktion eller tager du mod kortbetalinger?

Hvis du ikke har SSL, så bør du til at overveje at investere i det.

Google har længe meldt ud, at man bør integrere SSL på sider, med personfølsomme oplysninger. Og i de nyeste versioner af Chrome og Firefox, der er der kommet et nyt tiltag:

Åbningstider i julen

Åbningstider i julen.

Vi glæder os alle til julen, men derfor må vi ikke glemme de praktiske

  • Fredag d. 9 december holder vi lukket fra kl. 14, da der afholdes personalejulefrokost.
  • Vi holder ferielukket fra fredag d. 23. december kl. 16 til mandag d 2. januar kl. 9.
  • Skulle du være så uheldig at stå med en akut hostingrelateret sag, bedes du kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
  • Hvis din henvendelse er akut og webrelateret, bedes du kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Obs: Medmindre din henvendelse omhandler systemnedbrud eller lignende forårsaget af eller hos os, har vi i ferieperioden et startgebyr på 2400,- samt en timetakst på 1700,- eks. moms.

Glædelig jul,

Team redweb.

 

PHP opgradering – OBS: Joomla 1.5 kunder – Læs venligst

OBS: Der er pt. lidt issues med nogle af serverne. Vi arbejder på højtryk for at komme alle problemer til livs. Følg med under driftstatus.

Per d. 5 Juli 2015, bliver alle webX.redhost.dk servere, webX.iredhost servere, og klient VPS'er (VPS'er hosted af os) opgraderet fra Ubuntu 12.04.5 til 14.04.2.

Opgraderingen vil betyde hurtigere servere og websites, bedre sikkerhed og mere stabilitet. Dette medfører dog også at Joomla 1.5 og ældre versioner ikke længere vil fungere.

Der er to muligheder for ramte kunder:

  1. Flytning af hjemmeside til en kompatibel server. Vi bibeholder servere med Joomla 1.5 kompatibilitet, men det kræver at du kontakter os og anmoder om en flytning. Skriv til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  2. Opdatering af Joomla 1.5 til nyeste version. Den bedste løsning er helt sikkert at få dit Joomla 1.5 site opdateret til nyeste version. Har du ikke selv mulighed for at gøre dette, så bør du kontante din webudvikler. Har du ikke nogen webudvikler, så kan du kontakte vores support angående rådgivning om at finde en.

Der forventes 1 times nedetid d. 5 Juli på alle servere. Vi glæder os til at tilbyde jer hurtigere, sikre og mere stabile servere. Har du spørgsmål til opgraderingen, så tøv ikke med at kontakte os på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Team redHOST

Lukker din hosting udbyder for Joomla! 2.5 så flyt over til redHOST

Flere og flere hostingselskaber lukker ned for hosting af Joomla 2.5 sider da versionen ikke længere supporteres. Det betyder man er nødsaget til enten at finde en anden hosting udbyder eller migrere sit site til nyere Joomla som f.eks. 3.0 eller 3.3.

Står du i situationen at din hostingudbyder lukker for 2.5 så kan du med fordel rykke over til redHOST, hvor vi gerne tager imod Joomla 2.5 kunder. Vi hjælper dig med at flytte dit website over til os og få tingene op at køre, så du ikke taber kunder på dit vigtigste markedsføringsværktøj.

Det eneste du skal gøre er at bestille det webhotel som passer dig bedst lige her og skrive i bemærkningerne at du ønsker dit site flyttet. Der vil blive pålagt konsulenttimer for flytningen af indholdet og opsætningen af dit site/shop.

 

Hvis du vil, kan vi også hjælpe dig med at få dit site migreret op til Joomla 3.X, så dit site igen er opdateret. Du kan kontakte redWEB for priser på migrering eller klikke her for at læse mere.

Vil du blive klogere på Joomlas opdateringsfrekvens så kan du læse denne artikel

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte redHOST ved at klikke her

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Hotline
email@redHOST.dk
Tlf. 70 20 00 22
Hverdage 9.30 - 16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Blangstedgaardvej 1
5220 Odense SØ
Tlf. 70 20 00 22

Priser angives per måned
eks. moms