Vi sælger nu VPS løsninger

Du har nu mulighed for at købe adgang til ekstremt stærke servere, med suveræn virtuel hardware, som kan klare ekstremt ressourcekrævende opgaver.

Nyt forbedret webmail design

redHOST har opdateret udseendet på webmailen hos alle kunder. Det har løftet brugervenligheden og fungerer nu endnu bedre på telefoner og tablets.

Selvfølgelig kan du hoste Joomla 1.5 hos os

Der har været en del polemik omkring Joomla 1.5 og hosting, hvor nogle enkelte hostingselskaber har suspenderet Joomla 1.5 sider eller fremlagt krav om at de blev opdateret, da Joomla 1.5 ikke længere bliver opdateret.

Juleferie

I juleferien fra lørdag d. 21 december til d. 2 januar, der kører vi med nedsat bemanding. Serverne vil selvfølgelig stadig være aktivt overvåget og blive vedligeholdt. Der er selvfølgelig også stadig mulighed for at kontakte supporten vedrørende supportspørgsmål. 

Sådan får du dit ansigt i Googles søgeresultater

Har du nogensinde undret dig over, hvordan man får sit profilbillede vist i Google? Det er faktisk ganske simpelt og tager få minutter at oprette.

I denne artikel vil jeg vise, hvordan du selv kan opsætte det, så dit profilbillede bliver tilknyttet til dine artikler og bliver vist i Google.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser