Selvfølgelig kan du hoste Joomla 1.5 hos os

Der har været en del polemik omkring Joomla 1.5 og hosting, hvor nogle enkelte hostingselskaber har suspenderet Joomla 1.5 sider eller fremlagt krav om at de blev opdateret, da Joomla 1.5 ikke længere bliver opdateret.

Juleferie

I juleferien fra lørdag d. 21 december til d. 2 januar, der kører vi med nedsat bemanding. Serverne vil selvfølgelig stadig være aktivt overvåget og blive vedligeholdt. Der er selvfølgelig også stadig mulighed for at kontakte supporten vedrørende supportspørgsmål. 

Sådan får du dit ansigt i Googles søgeresultater

Har du nogensinde undret dig over, hvordan man får sit profilbillede vist i Google? Det er faktisk ganske simpelt og tager få minutter at oprette.

I denne artikel vil jeg vise, hvordan du selv kan opsætte det, så dit profilbillede bliver tilknyttet til dine artikler og bliver vist i Google.

Hvad koster det at drive en webshop med Dankort betaling?

Dankort betaling webshopI dette blogindlæg, der vil vi kigge lidt på udgifterne i forbindelse med at drive en webshop. Vi vil kun fokusere på udgifterne i forbindelse med den online del, som f.eks. betalingsgateway, mv.

Det kan nogle gange være svært at få et fornuftigt overblik over hvad udgifter der følger med, når man driver en webshop. Der er selvfølgelig ofte de sædvanlige udgifter til varelager, emballage, mv, men selve den online driftsdel kan ofte være lidt svær at gennemskue.

Så vi vil prøve at lave en overskuelig liste over de udgifter som normalt følger med.

Stigning af brute force angreb

Brute force angreb

Der er pt. et stigende antal brute force angreb på Joomla og Wordpress installationer. Der er nogle store botnet som står og prøver at brute force login og passwords. Får de succes med det, så bliver siden hacket. Brute force betyder at botterne knækker dit password og brugernavn, ved at prøve forskellige logins og passwords, indtil de rammer det rigtigt. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du både har et godt brugernavn og password. 

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz