Hvad koster det at drive en webshop med Dankort betaling?

Dankort betaling webshopI dette blogindlæg, der vil vi kigge lidt på udgifterne i forbindelse med at drive en webshop. Vi vil kun fokusere på udgifterne i forbindelse med den online del, som f.eks. betalingsgateway, mv.

Det kan nogle gange være svært at få et fornuftigt overblik over hvad udgifter der følger med, når man driver en webshop. Der er selvfølgelig ofte de sædvanlige udgifter til varelager, emballage, mv, men selve den online driftsdel kan ofte være lidt svær at gennemskue.

Så vi vil prøve at lave en overskuelig liste over de udgifter som normalt følger med.

Stigning af brute force angreb

Brute force angreb

Der er pt. et stigende antal brute force angreb på Joomla og Wordpress installationer. Der er nogle store botnet som står og prøver at brute force login og passwords. Får de succes med det, så bliver siden hacket. Brute force betyder at botterne knækker dit password og brugernavn, ved at prøve forskellige logins og passwords, indtil de rammer det rigtigt. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du både har et godt brugernavn og password. 

Moodle

Leder du efter et open source alternativ til Fronter, med mange flere features, så er Moodle lige noget for dig. Hos redHOST har du muligheden for at få hostet en Moodle løsning.

Hvad er Moodle?

Det er en rigtig god open source løsning til undervisningsinstitutioner. Det er et Learning Management System (LMS) som benyttes af undervisere verden over – og som kan benyttes til at skabe dynamiske websider til deres studerende.

8 grunde til du skal bruge Google Webmaster Tools

Google Webmaster ToolsEt værktøj som mange overser, er Google´s Webmaster Tools, også kendt som Webmasterværktøjer. Det er et enormt smart værktøj til at vedligeholde og optimerer dit website med. For at få adgang til Webmaster Tools, så skal du først bekræfte at du ejer siden som du vil overvåge. Dette kan gøres via forskellige metoder, men typisk der gør du følgende:

 

  1. Downloader en html bekræftelsesfil.
  2. Uploader den til dit domæne.
  3. Trykker bekræft i Webmaster Tools.

Det er en nem og hurtig proces, som tager få minutter.

Vinderne af julekonkurrencen...

Så er der trukket lod i konkurrencen om 2 x webhoteller her hos redHOST.

Vi har på retfærdig og højteknologisk vis - trukket lod via random.org, og er kommet frem til de 2 vindere.

Inden vi afslører vinderne, så vil vi selvfølgelig lige ønske jer allesammen en glædelig jul!

Men nu til det spændende.

Vinderne er:

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser