Moodle

Leder du efter et open source alternativ til Fronter, med mange flere features, så er Moodle lige noget for dig. Hos redHOST har du muligheden for at få hostet en Moodle løsning.

Hvad er Moodle?

Det er en rigtig god open source løsning til undervisningsinstitutioner. Det er et Learning Management System (LMS) som benyttes af undervisere verden over – og som kan benyttes til at skabe dynamiske websider til deres studerende.

8 grunde til du skal bruge Google Webmaster Tools

Google Webmaster ToolsEt værktøj som mange overser, er Google´s Webmaster Tools, også kendt som Webmasterværktøjer. Det er et enormt smart værktøj til at vedligeholde og optimerer dit website med. For at få adgang til Webmaster Tools, så skal du først bekræfte at du ejer siden som du vil overvåge. Dette kan gøres via forskellige metoder, men typisk der gør du følgende:

 

  1. Downloader en html bekræftelsesfil.
  2. Uploader den til dit domæne.
  3. Trykker bekræft i Webmaster Tools.

Det er en nem og hurtig proces, som tager få minutter.

Joomla sikkerhedspakker

Joomla sikkerhedspakkerHvad betyder det for dig, hvis din Joomla hjemmeside bliver hacket? Måske mister du bare et enkelt salg – eller måske går du glip af årets kunde?

Uanset hvad – så kan en forbedret sikkerhed mindske risikoen betydeligt


Med en redWEB sikkerhedspakke bliver dit Joomla website’s sikkerhedsniveau i top. Alle kendte sikkerhedshuller lukkes og din Joomla installation gennemgåes fra A – Z. Der bliver installeret en række sikkerhedsværktøjer, der afviser langt de fleste kendte hacking metoder, og dermed forbedrer sikkerheden på din hjemmeside markant. Mindsk risikoen for et Joomla hacking angreb, bestil en sikkerhedspakke. 

Vinderne af julekonkurrencen...

Så er der trukket lod i konkurrencen om 2 x webhoteller her hos redHOST.

Vi har på retfærdig og højteknologisk vis - trukket lod via random.org, og er kommet frem til de 2 vindere.

Inden vi afslører vinderne, så vil vi selvfølgelig lige ønske jer allesammen en glædelig jul!

Men nu til det spændende.

Vinderne er:

Vigtig nyhed til Joomla folket - Opdater din JCE Editor

Der har i de seneste uger været en del kunder, som har fået deres Joomla sider hacket.

Det er ekstremt vigtigt, at man altid holder sin Joomla installation opdateret - både selve Joomla kernen, men også ens udvidelser og lign. Typisk så sker det at hackerne finder en bagvej i systemet, hvilket så bliver fixet når hacken bliver offentlig kendt. Får man ikke opdateret, når der kommer disse sikkerhedsopdateringer, så er man et let bytte. 

Dette er et stort problem med JCE editoren - hvor der er en del tegn på at en del af de hack´s der sket på vores servere, er folk som udnytter nogle bagveje i gamle versioner af JCE editoren. 

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz