1-Click installer - Se hvad du kan installere på 30 sekunder

udvidelses mulighederMåske vidste du det, og måske vidste du det ikke, men hos redHOST der kan du installerer over 80 forskellige scripts. Det tager ganske få sekunder, og alle kan finde ud af det. I denne artikel vil jeg give dig et overblik over hvad du kan installerer, og give en kort forklaring hvad de forskellige ting kan.

Måske du kan finde inspiration i listen, og finde muligheder du ikke vidste eksisterede. 

Det skal selvfølgelig også nævnes, at vi selvfølgelig understøtter en masse andre udvidelser / software - Dette er kun en oversigt over de systemer som du kan installerer med et klik. Er du i tvivl om vi understøtter noget specifikt, så send os en mail, så står vi klar til at hjælpe. 

Her kommer oversigten over vores 1-click-installer muligheder:

 

Få mere trafik til din hjemmeside – Lav det grundlæggende SEO

SøgemaskineoptimeringLige meget om du har en webshop, eller en almindelig hjemmeside, kan det evige problem være at forøge ens besøgstal. Det er ærgerligt at skabe noget godt indhold, og så er der ingen som benytter sig af det. I denne artikel vil jeg prøve at kigge nogle af de grundlæggende muligheder der findes, som kan benyttes til at forøge trafikken til ens hjemmeside. Artiklen fokuserer på hvordan man kan optimerer sit indhold, så søgemaskinerne kan lide indholdet, og brugerne af søgemaskinerne får lyst til at besøge dit indhold.

Forhåbentlig kan det inspirerer nogle af jer derude. Guiden går ikke helt i dybden med emnerne, men giver en grundlæggende intro til nogle væsentlige områder. Falder du over noget interessant, så kan du altid søge mere om emnet via Google. Følg også med her på bloggen, der vil i den kommende tid komme forskellige uddybende artikler om søgemaskineoptimering, og andre spændende aktuelle emner.

Undgå hacking - Opdater dit CMS system og kodeord

Undgå hacking

Det er en utrolig ærgelig oplevelse at få hacket sin hjemmeside. Man kan miste sin data, som man så skal bruge tid lang tid på at genoprette, og opdager man det ikke i tide, kan det have en negativ indflydelse på ens rankering i søgemaskinerne. Har man et kommercielt website, så kan man også miste kunder og indtjening. Det er på godt jysk en "træls" oplevelse, og især fordi det ofte er noget man kunne have undgået.

Hos redHOST der oplever vi dagligt hackede hjemmesider - Og typisk så skyldes det at: 

Brugeren benytter en usikker kode til sin backend. 

Eller at brugeren ikke opdaterer sit CMS system. 


I denne artikel vil vi lige gennemgå nogle af de ting du kan gøre for at sikre din side bedre mod hacking. 

Vind et års hosting hos redHOST

hosting gaverJulen nærmer sig med hastige skridt, og her hos redHOST har vi besluttet at dele tidlige julegaver ud. Du har muligheden for at vinde et års hosting her hos redHOST. Hos redHOST får du lynhurtig webhosting af alle de kendte CMS systemer som f.eks. Joomla, Drupal, Wordpress, mfl. Desuden tilbyder vi 30 dages backup, fantastisk support, og andre gode ting som f.eks. gratis genoprettelse og max 50 kunder pr. server.

Server opgradering lør. d. 18/02-12, af Web1, Web2, Web4, Web6, og Web8

 

Kære Kunde,

Fra midnat Lørdag d. 18/2/2012 og nogle timer frem opgraderer vi styresystemet fra Debian 5 til Debian 6 på den server hvor dit webhotel befinder sig.

Årsagen til opgraderingen er at styrersystemet Debian 5 har "end of life", og derefter vil der ikke bliver sendt sikkerheds opdateringer ud til denne version.

Vi opgradere derfor til Debian 6 så vi er sikre på at sikkerheden bliver ved med at være i top.

Der kan forekomme nedetid om natten.

Ligeledes bliver PHP opgraderet fra 5.2.x til 5.3.x, og det kan skabe problemer på din hjemmeside/hjemmesider i sær hvis du har et Joomla 1.0.x website eller du har en Joomla 1.5 installation som er fra før Joomla

1.5.22/1.5.23 - Derudover bemærkes det at du altid bør sikre dig at din Joomla

installation er opgraderet til nyeste version inden for den samme versions generation, hvilket for Joomla 1.5 vil sige Joomla 1.5.25.

Vi søger dog for at opgraderer alle Joomla 1.0.x og 1.5.x sites løbende til nyeste version som en del af vores sikkerhedssystem.

Der kan også være problemer med 3. parts udvidelser som er installeret i dit website - For selvom vi sørger for at opgradere Joomla kerne systemet på Joomla 1.0 og 1.5 serierne som en del af vores sikkerhedssystem - så vil 3.

parts udvidelser stadig skulle opgraderes manuelt.

Har du ikke opgraderet eller opdateret dine 3. parts udvidelser længe skal du regne med at der kan opstå problemer da disse ikke nødvendigvis fungere på PHP 5.3.

For at løse nogle af disse problemer har vi skrevet en lille guide på vores Vidensdatabase som kan tilgås her:

http://redhost.dk/index.php?option=com_maqmahelpdesk&;Itemid=184&id_workgroup

=1&task=kb_view&id=2

Et andet potentielt problem kan være hvis du bruger Søgemaskinevenlige URL'er uden mod_rewrite så vil dine URLer typisk indeholde /index.php/ - Dette fungere ikke optimalt på PHP 5.3 og derfor anbefaler vi følgende:

1) Log ind på ftp og gå ind i public_html

2) Omdøb htaccess.txt til .htaccess

3) Log ind i Joomla Administrationen og ind i Konfiguration og slå URL Rewriting optionen til (lige under optionen for SEF URLs som allerede er slået til hvis dine URLer indeholder index.php).

Derudover kan der være andre problemer for andre Open Source systemer ligeledes dog vil disse som udgangspunkt også kunne løses via ovenstående tips.

Hvis du oplever problemer efterfølgende, så kontakt vores support på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. vi sidder klar på mailen hele søndag til at hjælpe med evt.

problemer.

Mvh.

Ronni K. G. Christiansen

Direktør, redHOST ApS

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz