Vind et års hosting hos redHOST

hosting gaverJulen nærmer sig med hastige skridt, og her hos redHOST har vi besluttet at dele tidlige julegaver ud. Du har muligheden for at vinde et års hosting her hos redHOST. Hos redHOST får du lynhurtig webhosting af alle de kendte CMS systemer som f.eks. Joomla, Drupal, Wordpress, mfl. Desuden tilbyder vi 30 dages backup, fantastisk support, og andre gode ting som f.eks. gratis genoprettelse og max 50 kunder pr. server.

Server opgradering lør. d. 18/02-12, af Web1, Web2, Web4, Web6, og Web8

 

Kære Kunde,

Fra midnat Lørdag d. 18/2/2012 og nogle timer frem opgraderer vi styresystemet fra Debian 5 til Debian 6 på den server hvor dit webhotel befinder sig.

Årsagen til opgraderingen er at styrersystemet Debian 5 har "end of life", og derefter vil der ikke bliver sendt sikkerheds opdateringer ud til denne version.

Vi opgradere derfor til Debian 6 så vi er sikre på at sikkerheden bliver ved med at være i top.

Der kan forekomme nedetid om natten.

Ligeledes bliver PHP opgraderet fra 5.2.x til 5.3.x, og det kan skabe problemer på din hjemmeside/hjemmesider i sær hvis du har et Joomla 1.0.x website eller du har en Joomla 1.5 installation som er fra før Joomla

1.5.22/1.5.23 - Derudover bemærkes det at du altid bør sikre dig at din Joomla

installation er opgraderet til nyeste version inden for den samme versions generation, hvilket for Joomla 1.5 vil sige Joomla 1.5.25.

Vi søger dog for at opgraderer alle Joomla 1.0.x og 1.5.x sites løbende til nyeste version som en del af vores sikkerhedssystem.

Der kan også være problemer med 3. parts udvidelser som er installeret i dit website - For selvom vi sørger for at opgradere Joomla kerne systemet på Joomla 1.0 og 1.5 serierne som en del af vores sikkerhedssystem - så vil 3.

parts udvidelser stadig skulle opgraderes manuelt.

Har du ikke opgraderet eller opdateret dine 3. parts udvidelser længe skal du regne med at der kan opstå problemer da disse ikke nødvendigvis fungere på PHP 5.3.

For at løse nogle af disse problemer har vi skrevet en lille guide på vores Vidensdatabase som kan tilgås her:

http://redhost.dk/index.php?option=com_maqmahelpdesk&;Itemid=184&id_workgroup

=1&task=kb_view&id=2

Et andet potentielt problem kan være hvis du bruger Søgemaskinevenlige URL'er uden mod_rewrite så vil dine URLer typisk indeholde /index.php/ - Dette fungere ikke optimalt på PHP 5.3 og derfor anbefaler vi følgende:

1) Log ind på ftp og gå ind i public_html

2) Omdøb htaccess.txt til .htaccess

3) Log ind i Joomla Administrationen og ind i Konfiguration og slå URL Rewriting optionen til (lige under optionen for SEF URLs som allerede er slået til hvis dine URLer indeholder index.php).

Derudover kan der være andre problemer for andre Open Source systemer ligeledes dog vil disse som udgangspunkt også kunne løses via ovenstående tips.

Hvis du oplever problemer efterfølgende, så kontakt vores support på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. vi sidder klar på mailen hele søndag til at hjælpe med evt.

problemer.

Mvh.

Ronni K. G. Christiansen

Direktør, redHOST ApS

Joomla! 1.5.24 udgivet

Vi har i går den 24/11 2011 opgraderet vores one-click installer, såden understøtter Joomla! 1.5.24, som blev udgivet i oktober.

I den anledning har vi også opgraderet alle kundesites til Joomla 1.5.24.

Joomla 1.7 udgivet

Joomla 1.7 blev udgivet 19 juli, og vi har derfor opgraderet vores one-click installer, så den også understøtter Joomla 1.7.

Du kan læse mere om udgivelsen af Joomla 1.7 her.

Joomla 1.5.23 udgivet

Vi har i løbet af lørdag d. 16/4 opgraderet vores one-click installer til at understøtte Joomla 1.5.23 som blev frigivet i starten af April.

Læs mere om Joomla 1.5.23 udgivelsen her.

I samme anledning er alle kundesites upgraderet til Joomla 1.5.23.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser