Joomla 1.5.22 Udgivet

Vi har dags dato opgraderet vores 1 click installer til at understøtte Joomla 1.5.22 som blev frigivet i går.Opgraderingen indeholder en rettelse af et par mindre sikkerhedsrelaterede bugs i Joomla.

Læs mere om Joomla 1.5.22 udgivelsen her.

I samme anledning er alle kundesites upgraderet til Joomla 1.5.22.

Joomla 1.5.21 Udgivet

Vi har dags dato opgraderet vores 1 click installer til at understøtte Joomla 1.5.21 som blev frigivet for kort tid siden.

Læs mere om Joomla 1.5.21 udgivelsen her.

I samme anledning er alle kundesites upgraderet til Joomla 1.5.21.

Joomla 1.5.18 udgivet

Joomla 1.5.18 udgivetJoomla projektet har idag udgivet Joomla 1.5.18 [Wojmamni ama wojnaiki].

Dette er en sikkerheds udgivelser og der er regulært set kun 1 fix i denne udgivelse.

Alle hostede kunder er opgraderet til Joomla 1.5.18.

Læs den fulde engelske meddelelse her.

Download her:

http://www.joomla.org/download.html


 

Opgraderet sikkerhed

Vi har på tværs af alle servere i dag gennemført en sikkerheds opgradering for at imødekomme eventuelle fremtidige problemer forsaget af 3. parts komponenter til nogle af de populære CMS'er som f.eks. Joomla, Wordpress og Typo3.

Den opgraderede sikkerhedsfeature har kørt i test på udvalgte webservere de seneste par uger og er i dag gået live på alle servere.

Et af de primære problemer med meget omfattende content mangement systemer og 3. parts udvidelser ofte problemer i forbindelse med Local File Inlusion (RFI) som over de seneste 6 måneder dækker langt største parten af alle kendte problemer med 3. parts udvidelser til nogle af de mest udbredte CMS'er - Så netop LFI delen har vi lagt et særligt fokus på for at forhindre at den slags kan ske på trods af fejl og mangler i diverse 3. parts udvidelser.

Flytning og nye servere

Fra fredag aften kl. 23:50 og over natten er samtlige kunder flyttet fra de gamle web1 og web2 til nye servere i egne faciliteter.

Flytningen forløb stort set uden problemer og udvalgte kunder fra web 1 og web 2 relokeret til web3 og web4 og resten er flyttet til nye servere der tager over for de gamle.

Dette medfører at vi nu har samlet alt udstyr i DK på en lokation.

Vi har herudoer sat web9 og web10 online og de første kunder har indfundet sig på dem - husk at webmail m.v. kan tilgås fra forsiden af redhost.dk ved at klikke på konvelutterne her på redhost.dk Vi har samtidig i forlængelse heraf skruet båndbredden på de enkelte servere op fra 100mbps til 250mbps.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser