Selvfølgelig kan du hoste Joomla 1.5 hos os

Der har været en del polemik omkring Joomla 1.5 og hosting, hvor nogle enkelte hostingselskaber har suspenderet Joomla 1.5 sider eller fremlagt krav om at de blev opdateret, da Joomla 1.5 ikke længere bliver opdateret.

Sådan får du dit ansigt i Googles søgeresultater

Har du nogensinde undret dig over, hvordan man får sit profilbillede vist i Google? Det er faktisk ganske simpelt og tager få minutter at oprette.

I denne artikel vil jeg vise, hvordan du selv kan opsætte det, så dit profilbillede bliver tilknyttet til dine artikler og bliver vist i Google.

Hvad koster det at drive en webshop med Dankort betaling?

Dankort betaling webshopI dette blogindlæg, der vil vi kigge lidt på udgifterne i forbindelse med at drive en webshop. Vi vil kun fokusere på udgifterne i forbindelse med den online del, som f.eks. betalingsgateway, mv.

Det kan nogle gange være svært at få et fornuftigt overblik over hvad udgifter der følger med, når man driver en webshop. Der er selvfølgelig ofte de sædvanlige udgifter til varelager, emballage, mv, men selve den online driftsdel kan ofte være lidt svær at gennemskue.

Så vi vil prøve at lave en overskuelig liste over de udgifter som normalt følger med.

Stigning af brute force angreb

Brute force angreb

Der er pt. et stigende antal brute force angreb på Joomla og Wordpress installationer. Der er nogle store botnet som står og prøver at brute force login og passwords. Får de succes med det, så bliver siden hacket. Brute force betyder at botterne knækker dit password og brugernavn, ved at prøve forskellige logins og passwords, indtil de rammer det rigtigt. Derfor er det ekstremt vigtigt, at du både har et godt brugernavn og password. 

Moodle

Leder du efter et open source alternativ til Fronter, med mange flere features, så er Moodle lige noget for dig. Hos redHOST har du muligheden for at få hostet en Moodle løsning.

Hvad er Moodle?

Det er en rigtig god open source løsning til undervisningsinstitutioner. Det er et Learning Management System (LMS) som benyttes af undervisere verden over – og som kan benyttes til at skabe dynamiske websider til deres studerende.

Side 1 ud af 3

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser