8 grunde til du skal bruge Google Webmaster Tools

Google Webmaster ToolsEt værktøj som mange overser, er Google´s Webmaster Tools, også kendt som Webmasterværktøjer. Det er et enormt smart værktøj til at vedligeholde og optimerer dit website med. For at få adgang til Webmaster Tools, så skal du først bekræfte at du ejer siden som du vil overvåge. Dette kan gøres via forskellige metoder, men typisk der gør du følgende:

 

  1. Downloader en html bekræftelsesfil.
  2. Uploader den til dit domæne.
  3. Trykker bekræft i Webmaster Tools.

Det er en nem og hurtig proces, som tager få minutter.

Vinderne af julekonkurrencen...

Så er der trukket lod i konkurrencen om 2 x webhoteller her hos redHOST.

Vi har på retfærdig og højteknologisk vis - trukket lod via random.org, og er kommet frem til de 2 vindere.

Inden vi afslører vinderne, så vil vi selvfølgelig lige ønske jer allesammen en glædelig jul!

Men nu til det spændende.

Vinderne er:

Vigtig nyhed til Joomla folket - Opdater din JCE Editor

Der har i de seneste uger været en del kunder, som har fået deres Joomla sider hacket.

Det er ekstremt vigtigt, at man altid holder sin Joomla installation opdateret - både selve Joomla kernen, men også ens udvidelser og lign. Typisk så sker det at hackerne finder en bagvej i systemet, hvilket så bliver fixet når hacken bliver offentlig kendt. Får man ikke opdateret, når der kommer disse sikkerhedsopdateringer, så er man et let bytte. 

Dette er et stort problem med JCE editoren - hvor der er en del tegn på at en del af de hack´s der sket på vores servere, er folk som udnytter nogle bagveje i gamle versioner af JCE editoren. 

1-Click installer - Se hvad du kan installere på 30 sekunder

udvidelses mulighederMåske vidste du det, og måske vidste du det ikke, men hos redHOST der kan du installerer over 80 forskellige scripts. Det tager ganske få sekunder, og alle kan finde ud af det. I denne artikel vil jeg give dig et overblik over hvad du kan installerer, og give en kort forklaring hvad de forskellige ting kan.

Måske du kan finde inspiration i listen, og finde muligheder du ikke vidste eksisterede. 

Det skal selvfølgelig også nævnes, at vi selvfølgelig understøtter en masse andre udvidelser / software - Dette er kun en oversigt over de systemer som du kan installerer med et klik. Er du i tvivl om vi understøtter noget specifikt, så send os en mail, så står vi klar til at hjælpe. 

Her kommer oversigten over vores 1-click-installer muligheder:

 

Få mere trafik til din hjemmeside – Lav det grundlæggende SEO

SøgemaskineoptimeringLige meget om du har en webshop, eller en almindelig hjemmeside, kan det evige problem være at forøge ens besøgstal. Det er ærgerligt at skabe noget godt indhold, og så er der ingen som benytter sig af det. I denne artikel vil jeg prøve at kigge nogle af de grundlæggende muligheder der findes, som kan benyttes til at forøge trafikken til ens hjemmeside. Artiklen fokuserer på hvordan man kan optimerer sit indhold, så søgemaskinerne kan lide indholdet, og brugerne af søgemaskinerne får lyst til at besøge dit indhold.

Forhåbentlig kan det inspirerer nogle af jer derude. Guiden går ikke helt i dybden med emnerne, men giver en grundlæggende intro til nogle væsentlige områder. Falder du over noget interessant, så kan du altid søge mere om emnet via Google. Følg også med her på bloggen, der vil i den kommende tid komme forskellige uddybende artikler om søgemaskineoptimering, og andre spændende aktuelle emner.

Side 2 ud af 3

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser