Opgradering af platform i aften og nat

Vi har gang i en større proces omkring flytning af data og opgradering af udstyr. I den forbindelse kan der opleves udfald og nedetid på enkelte sites. Vi har desværre ikke mulighed for at forudse, hvilke sites der bliver berørt. 

Vi beklager meget de gener processen evt. vil medføre. Til gengæld vil vores kunder opleve en langt bedre og mere stabil platform efter opgraderingen. Vi opdaterer status løbende!

 

Opdatering d. 17/9 2019:

Opgradering og data-flytning gik planmæssigt og er nu afsluttet.

Langsom hastighed på webhoteller

Vi har erfaret at der i øjeblikket er langsom hastighed på vores webhotel systemer. Vi er undervejs med at undersøge problemet.

Denne besked vil blive opdateret løbende.

 

Opdatering klokken 10:57:

Vi har konstateret at problemet er foresaget af nogle backup systemer der har siddet fast ved afsendelse af data. Dette kræver noget forsigtig håndtering, så processen for at få hastigheden udlignet er langsommelig. Data integritet er dog ikke påvirket.

Opdatering klokken 14:00:

Problemet er udlignet.

Ydelsesproblemer på sider

Vi har I nattens løb på vores datalager kørt nogle optimeringer som desværre har haft uforudsete konsekvenser for ydelsen på vores webhoteller.

Vi har sørget for at rulle disse ændringer tilbage, men da det sker på et per-disk niveau kan der gå en del timer, før man mærker til det.

Denne besked vil blive opdateret, når der er nyt.

 

Opdatering klokken 11:50:

Vi har fået rykket de fleste af vores webhotels datalagergrupper over på noget hurtigere igen, og forsøger fortsat at presse de sidste over på hurtigere datalager, hvorefter alt skulle virke efter hensigten igen. Vi regner med at have tingene oppe igen klokken 12:30.

 

Opdatering klokken 12:30:

Alle systemer opfører sig hensigtsmæssigt igen.

Driftproblemer i dansk datacenter

Opdatering: Klokken 15:55 kom de sidste servere op og alting bør køre som normalt igen.

Vi har klokken 13:24 d. 19 November 2018 haft et udfald i vores datacenter som har skabt en dominoeffekt, på nogle systemer som ikke skulle kunne påvirkes. Grundet en problematisk opsætning har dette dog foresaget at hypervisors har genstartet, og de sider der har været driftet herpå, har været utilgængelige.

Der forventes at langt størstedelen af vores services vil være genskabte og tilgængelige i løbet af de næste 45 minutter, ellers opdateres dette indlæg.

Potentiel nedetid i Dansk datacenter

Vi har fået advisering fra vores danske datacenter udbyder om at der muligvis vil være nedetid I perioden 14. November 2018 klokken 23:00 til 15. November 2018 klokken 04:00.

Side 1 ud af 22

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser