Service søndag aften d. 8/12 kl. 21.00 - 23.00

Som led i vores løbende opdatering af den samlede platform gennemfører vi søndag aften d. 8/12 en major upgrade af centrale elementer i vores Hosting Backbone. For at muliggøre dette og for at sikre, at alle sikkerhedsopdateringer bliver gennemført, vil der i det oplyste tidsrum være en begrænset nedetid på 5-15 minutter.

Rent teknisk bliver alle WEBHOTELLER og VPS (Virtuelle Servere) genstartet, så vær opmærksom på, at integrationer til andre systemer kommer op igen - det har vi desværre ikke mulighed for at tjekke. For de kunder, som har en CMS-løsning leveret og serviceret af redWEB, vil vi koordinere og tjekke med redWEB, at alt kører som det skal.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper Rytter på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Service tirsdag aften kl. 23.00 - 02.00

Som tidligere oplyst har vi i forbindelse med omlægningen af redHOST's hosting-faciliteter flyttet kunder og data fra det tidligere datacenter i Tåstrup til IT Forum Gruppens datacenter i Aarhus. For at afslutte denne omlægning har vi brug for kortvarigt at afbryde forbindelsen til Internettet. 
 
Sammen med vores underleverandører har vi aftalt et fælles servicevindue i tidsrummet tirsdag d. 8. oktober kl. 23.00 - 02.00. Vi forventer, at afbrydelsen bliver helt kort, men forbeholder os ret til at arbejde med omlægningen i hele det angivne tidsrum. 
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper Rytter på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 
 

Opdatering d. 9/10 2019:

Alt er forløbet planmæssigt, og omlægningen er nu afsluttet.

 

Opgradering af platform i aften og nat

Vi har gang i en større proces omkring flytning af data og opgradering af udstyr. I den forbindelse kan der opleves udfald og nedetid på enkelte sites. Vi har desværre ikke mulighed for at forudse, hvilke sites der bliver berørt. 

Vi beklager meget de gener processen evt. vil medføre. Til gengæld vil vores kunder opleve en langt bedre og mere stabil platform efter opgraderingen. Vi opdaterer status løbende!

 

Opdatering d. 17/9 2019:

Opgradering og data-flytning gik planmæssigt og er nu afsluttet.

Langsom hastighed på webhoteller

Vi har erfaret at der i øjeblikket er langsom hastighed på vores webhotel systemer. Vi er undervejs med at undersøge problemet.

Denne besked vil blive opdateret løbende.

 

Opdatering klokken 10:57:

Vi har konstateret at problemet er foresaget af nogle backup systemer der har siddet fast ved afsendelse af data. Dette kræver noget forsigtig håndtering, så processen for at få hastigheden udlignet er langsommelig. Data integritet er dog ikke påvirket.

Opdatering klokken 14:00:

Problemet er udlignet.

Side 1 ud af 22

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser