Problemer med web8

Vi oplever lige nu problemer med Web8 der medfører driftsforstyrrelser. Vi arbejder på højtryk for at få det løst så hurtigt som muligt. Vi beklager eventuelle gener, problemerne måtte medføre.

Opdatering

En netværksfejl var skyld at serveren gik ned, men er nu tilbage på nettet og alt kører normalt.

Vi beklager nede tiden.

Problemer med web11

Vi oplever lige nu problemer med Web11 der medfører driftsforstyrrelser. Vi arbejder på højtryk for at få det løst så hurtigt som muligt. Vi beklager eventuelle gener, problemerne måtte medføre.

Opdatering: Vi har nu løst problemet og web11 kører som den skal igen. Vi beklager nedetiden.

Backup3 online

I dag er endnu en backupserver gået online - vi har tilføjet backup3 til vores servere.

Backup3 indgår i den naturlige backup rotation hvor vi såvel inhouse som offsite synkronisere vore kunders data og er dermed med til at øge breden på vores backup rotation

Alle websites køres i backup hver nat og gemmes i 30 dage og synkroniseres i 7 kopier.

Web12 online

I dag er endnu en server gået online - vi har tilføjet web12 til vores servere. Web12 indeholder selvfølgelig samme funktioner som vores andre servere.

Vi vil derfor begynde at placere nye kunder på denne server, for at sprede antallet af websites per server ud på flere servere og dermed fastholde de super gode svartider og ressourcemæssige overskud som vi har på alle vore servere.

Problemer med web10

Vi oplever lige nu problemer med Web10 der medfører driftsforstyrrelser. Vi arbejder på højtryk for at få det løst så hurtigt som muligt. Vi beklager eventuelle gener, problemerne måtte medføre.

Opdateret kl. 22:20

Web10 er afgået ved døden og erstattet af en ny server - vi er pt. i gang med at rulle backups ud over serveren igen hvorefter de enkelte websites m.v. vil være tilgængelig i takt med at de er udrullet fra backups.

Der vil kunne være op til ca. 1 døgns tabte data i processen hvilket vi naturligvis beklager men desværre er det vilkårene når en servers hardware står af så omfattende som tilfældet er på web10.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser