Potentiel nedetid i Dansk datacenter

Vi har fået advisering fra vores danske datacenter udbyder om at der muligvis vil være nedetid I perioden 14. November 2018 klokken 23:00 til 15. November 2018 klokken 04:00.

Netværksproblemer

Der har klokken 14:32 været problemer med vores netværk der har foresaget tab af forbindelse til de fleste af vores servere grundet problematisk netværksudstyr.

Problemet er rettet til kort efter, men der går noget tid før alle forbindelser blvier genetableret til vores hypervisors og videre i systemet.

Vi undersøger følgende årsagen til dette problem.

Opdatering 15:08

De fleste systemer har fået deres forbindelser genetableret nu, men der mangler stadig forbindelse til nogle få systemer. Vi arbejder fortsat på højtryk for at få finde årsagen til dette problem.

Planlagt vedligeholdelse den 8. juni

Fredag den 8. juni klokken 23.00 udfører redHOST en større og absolut nødvendig vedligeholdelse af vores servere. Grunden til vedligeholdelsen er, at vi gerne vil tilbyde mere stabil performance på vores servere, og vi derfor bliver nødt til at vedligeholde, teste og genstarte dem.

Det betyder, at der er enkelte kunder, der vil opleve, at deres løsning er nede, mens vi udfører vedligeholdelsesaktionen, som forventes at tage et par timer.

Alle løsninger skulle gerne være oppe at køre igen kort tid efter vedligeholdelsen er afsluttet, og vores kunder behøver ikke foretage sig noget i denne forbindelse.

Vi har fundet det tidspunkt, hvor der i snit er mindst trafik på vores servere, og derfor vil vedligeholdelsen genere færrest mulige.

Vi beklager på forhånd for eventuelle gener dette alligevel måtte medføre, og vi understreger, at det er absolut nødvendigt at udføre vedligeholdelsen for at sikre bedre performance.

Server nedbrud 17. April

Vi har den 17. April 2018 kl 16:10 haft problemer med nogle servere. Alting er igang med at komme op igen, men der kan desvære gå noget tid før alting er tilbage.

Webhotel mail problemer

Grundet en opdatering af vores SSL certifikater til vores webhotel mail servere, har der været udfald i løbet af morgenen idag. Vi arbejder på at få løst disse fejl.

Opdatering klokken 10:24

Vi er meget taknemmelige for jeres tålmodighed og beklager disse gener. Dog kan vi nu bekræfte at problemerne er løst på alle webhotel serverne.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser