Planlagt vedligeholdelse den 8. juni

Fredag den 8. juni klokken 23.00 udfører redHOST en større og absolut nødvendig vedligeholdelse af vores servere. Grunden til vedligeholdelsen er, at vi gerne vil tilbyde mere stabil performance på vores servere, og vi derfor bliver nødt til at vedligeholde, teste og genstarte dem.

Det betyder, at der er enkelte kunder, der vil opleve, at deres løsning er nede, mens vi udfører vedligeholdelsesaktionen, som forventes at tage et par timer.

Alle løsninger skulle gerne være oppe at køre igen kort tid efter vedligeholdelsen er afsluttet, og vores kunder behøver ikke foretage sig noget i denne forbindelse.

Vi har fundet det tidspunkt, hvor der i snit er mindst trafik på vores servere, og derfor vil vedligeholdelsen genere færrest mulige.

Vi beklager på forhånd for eventuelle gener dette alligevel måtte medføre, og vi understreger, at det er absolut nødvendigt at udføre vedligeholdelsen for at sikre bedre performance.

Server nedbrud 17. April

Vi har den 17. April 2018 kl 16:10 haft problemer med nogle servere. Alting er igang med at komme op igen, men der kan desvære gå noget tid før alting er tilbage.

Webhotel mail problemer

Grundet en opdatering af vores SSL certifikater til vores webhotel mail servere, har der været udfald i løbet af morgenen idag. Vi arbejder på at få løst disse fejl.

Opdatering klokken 10:24

Vi er meget taknemmelige for jeres tålmodighed og beklager disse gener. Dog kan vi nu bekræfte at problemerne er løst på alle webhotel serverne.

Mistet forbindelse til datacenteret

Der har været et udfald hos vores datacenter og vi har i en kort periode mistet forbindelsen til datacenteret.

Pt. er status at serverne er på vej op igen og vi er ved at genoprette driften.

Opdatering 17:16: Serverne er nu oppe og aktive igen. Vi arbejder på at få fundet en permanent løsning så problemet kan undgås.

Driftsforstyrrelse - 3 fysiske servere bliver genstartet

Vi har klokken 10:24 haft genstartet 3 af vores fysiske servere og de er igang med at starte op igen

Opdatering 10:51: De 3 fysiske servere er igang med at starte op igen, vi forventer at være tilbage indenfor 10-15 min.

Opdatering 10:59: Alt er nu oppe og køre igen.

 

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser