web15.redhost.dk nødarbejde kl 23:30

 

Vi udfører nødarbejde på MySQL servicen på web15.redhost.dk serveren klokken 23:30. Der er desværre som led i en tidligere fejl med strømsvigt, opstået få tabeller med korrupt data, der derfor ikke kan indlæses.

For at kunne genskabe dette data, kræves det at vi slukker midlertidigt for MySQL servicen, for at kunne genindlæse det korrekte data.

Forventet nedetid: 30 minutter.

Kort nedetid

Der har desværre været nødarbejde på vores strømforsyninger i datacenteret, som har gjort at der har været et udfald på ~15 minutter af vores internet netværksudstyr.​ Det var ikke planlagt, men måtte nødsageligt blive udført, for at undgå yderligere nedetid. Enkelte kunder oplever stadig nedetid, men den sidste server er på vej op.

Driftsforstyrrelse

Vi har klokken 9:52 haft driftforstyrrelse på noget af vores SAN, som har foresaget problemer med forbindelsen til vores servere. Problemet er i øjeblikket igang med at udbedre sig selv, og vi arbejder på at finde årsagen til problemet, så vi kan undgå det kan ske.

Opdatering 10:50: Vi er informeret af vores udbyder, at der har været fejl i deres strømfeeds, som har foresaget disse issues. Vi er i dialog med dem om at få det løst.

Opdatering 12:56: Med undtagelse af enkelte VPS'er er alt online igen. De resterende vil komme online indenfor kort tid.

Udfordringer hos udbyder

Opdateret 10.26: Driften er normaliseret. Oplever du/i udfald så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Opdateret 9:37: Vi oplever stadig udfordringer. PT. er SAN controlleren ved at rebalancere. 

Vi oplever i øjeblikket driftsforstyrrelser på nogle af vores bokse. Vi er opmærksomme på problemet og arbejder på højtryk for at løse problemet.

DDoS Angreb

Vi har hen over dagen periodisk haft store DDoS angreb på hele datacenteret. Det er på et omfang hvor vi ikke kan gøre så meget men derimod er hele datacenteret aktivt i gang med at bekæmpe det. Der har hen over dagen været perioder med manglende forbindelse til serverne fordi DDoS angrebet har været så stort som det har. Det virker dog til at tingene er stabiliseret nu og DDoS angrebet er slået tilbage. Vi beklager ulejligheden, desværre er DDoS angreb af det omfang blevet noget som sker på nettet dagligt over hele verden i dag.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser