Driftsforstyrrelse af datacenter strømfeed.

 

Vi har klokken 12:15 haft driftforstyrrelse på vores strøm i datacenteret, som har foresaget nogle af vores systemer ikke har kørt korrekt. Problemet er i øjeblikket igang med at udbedre sig selv, og vi arbejder på at finde årsagen til problemet, så vi kan undgå det kan ske.

Opdatering 13:07: Vi er informeret af vores udbyder, at der har været fejl i deres strømfeeds, som har foresaget disse issues. Vi er i dialog med dem om at få det løst.

Opdatering 13:17: De fleste af systemerne er nu startet op, men der er stadig nogle få servere der ikke er helt online endnu. Vi arbejder fortsat på at få alt online igen.

Opdatering 14:05: Alle systemer er online igen og aktive.

Web 15 problemer

I nat og starten af morgenen, der har der været database problemer på Web15. Driften er ved at være normaliseret.

Vi beklager udfaldet og kan forsikre at der arbejdes hårdt, på at komme de periodiske problemer, som optræder på web15 til livs. 

web15.redhost.dk nødarbejde kl 23:30

 

Vi udfører nødarbejde på MySQL servicen på web15.redhost.dk serveren klokken 23:30. Der er desværre som led i en tidligere fejl med strømsvigt, opstået få tabeller med korrupt data, der derfor ikke kan indlæses.

For at kunne genskabe dette data, kræves det at vi slukker midlertidigt for MySQL servicen, for at kunne genindlæse det korrekte data.

Forventet nedetid: 30 minutter.

Kort nedetid

Der har desværre været nødarbejde på vores strømforsyninger i datacenteret, som har gjort at der har været et udfald på ~15 minutter af vores internet netværksudstyr.​ Det var ikke planlagt, men måtte nødsageligt blive udført, for at undgå yderligere nedetid. Enkelte kunder oplever stadig nedetid, men den sidste server er på vej op.

Driftsforstyrrelse

Vi har klokken 9:52 haft driftforstyrrelse på noget af vores SAN, som har foresaget problemer med forbindelsen til vores servere. Problemet er i øjeblikket igang med at udbedre sig selv, og vi arbejder på at finde årsagen til problemet, så vi kan undgå det kan ske.

Opdatering 10:50: Vi er informeret af vores udbyder, at der har været fejl i deres strømfeeds, som har foresaget disse issues. Vi er i dialog med dem om at få det løst.

Opdatering 12:56: Med undtagelse af enkelte VPS'er er alt online igen. De resterende vil komme online indenfor kort tid.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser