Kort nedetid

Der har desværre været nødarbejde på vores strømforsyninger i datacenteret, som har gjort at der har været et udfald på ~15 minutter af vores internet netværksudstyr.​ Det var ikke planlagt, men måtte nødsageligt blive udført, for at undgå yderligere nedetid. Enkelte kunder oplever stadig nedetid, men den sidste server er på vej op.

Driftsforstyrrelse

Vi har klokken 9:52 haft driftforstyrrelse på noget af vores SAN, som har foresaget problemer med forbindelsen til vores servere. Problemet er i øjeblikket igang med at udbedre sig selv, og vi arbejder på at finde årsagen til problemet, så vi kan undgå det kan ske.

Opdatering 10:50: Vi er informeret af vores udbyder, at der har været fejl i deres strømfeeds, som har foresaget disse issues. Vi er i dialog med dem om at få det løst.

Opdatering 12:56: Med undtagelse af enkelte VPS'er er alt online igen. De resterende vil komme online indenfor kort tid.

Udfordringer hos udbyder

Opdateret 10.26: Driften er normaliseret. Oplever du/i udfald så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Opdateret 9:37: Vi oplever stadig udfordringer. PT. er SAN controlleren ved at rebalancere. 

Vi oplever i øjeblikket driftsforstyrrelser på nogle af vores bokse. Vi er opmærksomme på problemet og arbejder på højtryk for at løse problemet.

DDoS Angreb

Vi har hen over dagen periodisk haft store DDoS angreb på hele datacenteret. Det er på et omfang hvor vi ikke kan gøre så meget men derimod er hele datacenteret aktivt i gang med at bekæmpe det. Der har hen over dagen været perioder med manglende forbindelse til serverne fordi DDoS angrebet har været så stort som det har. Det virker dog til at tingene er stabiliseret nu og DDoS angrebet er slået tilbage. Vi beklager ulejligheden, desværre er DDoS angreb af det omfang blevet noget som sker på nettet dagligt over hele verden i dag.

Udfald ved opdatering

Serverne er ved at blive opdateret til Ubuntu 14.04.2 og der kan være enkelte udfald / Nedbrud. Vi arbejder på højtryk for at løse alle problemer. 

 

Opdatering 11.25: Driften er normaliseret dog med udfald på enkelte sider. Oplever du udfald så sørg for at DNS er opsat korrekt.

_____

Opdatering 15.26: Der opleves fortsat lidt problemer på en enkelt server + Enkelte VPS.

Opdatering 14.51: Alle serverne er oppe igen (Minus web6) + Enkelte VPS.

Opdatering 13.47: Der fejlrettes stadig på tværs af serverne. 

Opdatering 12.58: Bemærk venligst - Har du et Joomla 1.5 site med problemer, så bør du tjekke din mailbakke. Den 15 Juni sendte vi mails ud angående 1.5 sites og denne PHP opdatering. Hvis du har overset denne mail, så kan du læse om fremgangsmåden her og anmode om flytning her.

Opdatering 12.40: Web 2 til 18 er oppe igen. Der fejlfindes på Web 1 + VPS servere

Opdatering 12.05: Web 2, 3, 6, 11 er oppe. Der fejlrettes hos enkelte kunder.

Opdatering 11.45: Web 1, 5, 7, 17 er oppe igen på system niveau. Fejlrettes hos enkelte kunder.

 

 

 

 

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser