Planlagt vedligeholdelse den 8. juni

Fredag den 8. juni klokken 23.00 udfører redHOST en større og absolut nødvendig vedligeholdelse af vores servere. Grunden til vedligeholdelsen er, at vi gerne vil tilbyde mere stabil performance på vores servere, og vi derfor bliver nødt til at vedligeholde, teste og genstarte dem.

Det betyder, at der er enkelte kunder, der vil opleve, at deres løsning er nede, mens vi udfører vedligeholdelsesaktionen, som forventes at tage et par timer.

Alle løsninger skulle gerne være oppe at køre igen kort tid efter vedligeholdelsen er afsluttet, og vores kunder behøver ikke foretage sig noget i denne forbindelse.

Vi har fundet det tidspunkt, hvor der i snit er mindst trafik på vores servere, og derfor vil vedligeholdelsen genere færrest mulige.

Vi beklager på forhånd for eventuelle gener dette alligevel måtte medføre, og vi understreger, at det er absolut nødvendigt at udføre vedligeholdelsen for at sikre bedre performance.

Sikkerhedshuller fundet i processorer

Der er blevet opdaget, at et alvorligt sikkerhedshul er fundet i Intel-processorer. Det drejer sig om to sårbarheder, der har fået øgenavnene Meltdown og Spectre.

Ifølge Google påvirker sikkerhedshullet dog samtlige processor-typer, inklusive ARM og AMD. 

Læs mere om Meltdown og Spectre.

Microsoft har i dag udsendt en opdatering til Windows, der skal lukke hullerne og beskytte mod eventuelle angreb. Opdateringen vil forventes reducere ydeevnen på disse processorer med minimum 5% under visse omstændigheder, men de præcise konsekvenser vides ikke endnu.

Hos redHOST er vi i fuld gang med at opdatere og genstarte vores servere for at lukke hullet.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte redHOST ved at klikke her.

Team redHOST

processorhost

Chrome og Firefox advarer nu mod usikker forbindelse

Har du login funktion eller tager du mod kortbetalinger?

Hvis du ikke har SSL, så bør du til at overveje at investere i det.

Google har længe meldt ud, at man bør integrere SSL på sider, med personfølsomme oplysninger. Og i de nyeste versioner af Chrome og Firefox, der er der kommet et nyt tiltag:

PHP opgradering – OBS: Joomla 1.5 kunder – Læs venligst

OBS: Der er pt. lidt issues med nogle af serverne. Vi arbejder på højtryk for at komme alle problemer til livs. Følg med under driftstatus.

Per d. 5 Juli 2015, bliver alle webX.redhost.dk servere, webX.iredhost servere, og klient VPS'er (VPS'er hosted af os) opgraderet fra Ubuntu 12.04.5 til 14.04.2.

Opgraderingen vil betyde hurtigere servere og websites, bedre sikkerhed og mere stabilitet. Dette medfører dog også at Joomla 1.5 og ældre versioner ikke længere vil fungere.

Der er to muligheder for ramte kunder:

  1. Flytning af hjemmeside til en kompatibel server. Vi bibeholder servere med Joomla 1.5 kompatibilitet, men det kræver at du kontakter os og anmoder om en flytning. Skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  2. Opdatering af Joomla 1.5 til nyeste version. Den bedste løsning er helt sikkert at få dit Joomla 1.5 site opdateret til nyeste version. Har du ikke selv mulighed for at gøre dette, så bør du kontante din webudvikler. Har du ikke nogen webudvikler, så kan du kontakte vores support angående rådgivning om at finde en.

Der forventes 1 times nedetid d. 5 Juli på alle servere. Vi glæder os til at tilbyde jer hurtigere, sikre og mere stabile servere. Har du spørgsmål til opgraderingen, så tøv ikke med at kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Team redHOST

Lukker din hosting udbyder for Joomla! 2.5 så flyt over til redHOST

Flere og flere hostingselskaber lukker ned for hosting af Joomla 2.5 sider da versionen ikke længere supporteres. Det betyder man er nødsaget til enten at finde en anden hosting udbyder eller migrere sit site til nyere Joomla som f.eks. 3.0 eller 3.3.

Står du i situationen at din hostingudbyder lukker for 2.5 så kan du med fordel rykke over til redHOST, hvor vi gerne tager imod Joomla 2.5 kunder. Vi hjælper dig med at flytte dit website over til os og få tingene op at køre, så du ikke taber kunder på dit vigtigste markedsføringsværktøj.

Det eneste du skal gøre er at bestille det webhotel som passer dig bedst lige her og skrive i bemærkningerne at du ønsker dit site flyttet. Der vil blive pålagt konsulenttimer for flytningen af indholdet og opsætningen af dit site/shop.

 Hvis du vil, kan vi også hjælpe dig med at få dit site migreret op til Joomla 3.X, så dit site igen er opdateret.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte redHOST ved at klikke her

Side 1 ud af 5

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser