redHOST har opdateret udseendet på webmailen hos alle kunder. Det har løftet brugervenligheden og fungerer nu endnu bedre på telefoner og tablets.

 

Det kan godt være du er vant til at bruge Outlook eller en anden mailklient på din computer og derfor aldrig har brugt webmailen til din redHOST konto. Det samme gør sig gældende for din mailklient på din smartphone, hvor du sikkert har brugt softwaren som fulgte med på din telefon eller tablet. Men hvis du ikke sidder foran din normale arbejdscomputer eller ikke har sat mail op på din telefon endnu, er der godt nyt til dig. redHOST har opdateret webmail-klienten til et mere moderne udseende som også fungerer responsivt.

 

Det nye udseende læner sig op af outlook.com med et moderne fladt design og det er nu langt mere intuitivt at læse og skrive mails gennem webmailen. Det betyder for dig, at hvis du skal logge på din mail fra andre enheder, end dem du normalt bruger er det nu meget mere overskueligt at bruge webmailen. Det kunne f.eks. være du skulle læse dine mails på en anden computer i udlandet eller at du ikke vil bruge den indbyggede mailklient i din smartphone.

 

Du kan tilgå den nye webmail ved at følge linket http://web-mail.redhost.dk/
Dernæst indtaster du dit brugernavn og adgangskode og vælger den server du anvender på listen over servere.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser