SSL certifikat: single

Et SSL certifikat er designet til at sikre et enkelt domæne med et højt krypteringsniveau for at undgå uønsket adgang til sensitiv data, som f.eks.

  • Adgangskoder
  • Dankort og betalingsoplysninger
  • Personfølsomme kundedata som e-mail, privat adresse osv.

Installering af et SSL certifikat medfører, at din webadresse bliver vist med HTTPS foran dit domæne. Det skaber større tillid til dit website, du får højere placering på Google, og ikke mindst får du et sikkert website. Ved valg af SSL vil en af vores teknikere oprette certifikatet direkte på serveren, som dit website ligger på.

SSL certifikat: wildcard

Et wildcard certifikat gør det muligt for virksomheden at sikre et antal direkte underdomæner på første niveau gennem et enkelt certifikat. Hvis f.eks. dit site benytter adresser som “login.virksomhed.dk”.

Et wildcard certifikat er et omkostningseffektivt alternativ til separate certifikater og er oplagt, hvis du gerne vil beskytte alle dine underdomæner på én gang.

EV SSL certifikat: single

EV står for Extended Validation. Det betyder, at sites med dette certifikat har et meget højt valideringsniveau og sikring af, hvem der ejer sitet.

Det medvirker, at adressebaren på dit site bliver grøn. EV bliver anvendt i tilfælde, hvor høje mængder af personfølsom data behandles, som f.eks. i en bank.

Med et EV certifikat skaber du endnu større tryghed på dit website og giver et indtryk af troværdighed, som især er vigtigt, hvis du f.eks. bestyrer et webshop med produkter, der overstiger 1.000 kr.

Bemærk, at oprettelse af et EV SSL certifikat kræver godkendelse af COMODO Group, der kontakter dig via telefon. 

Multi Domain SSL

Mutil Domain SSL certificat dækker f.eks domæne1.dk domæne2.dk og domæne3.dk til forskel fra wildcard certificater som dækker subdomæne1.domæne1.dk subdomæne2.domæne1.dk osv.

Dette er nyttigt hvis man har flere forskellige domæner der skal kunne bruges på den samme side og tilgås via https alle sammen.  Et standard Multidomain SSL dækker 3 domæner, man der kan tilkøbes ekstra domæner

 

Kontakt os, hvis I har spørgsmål.

Alle priser er eks. moms

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser