redHOST - Dedikeret Server og VPS tilkøb

 

Hardware:

  Oprettelse Månedlig
+ Ram Ring Ring
+ Harddisk Ring Ring
+ CPU Ring Ring
+ Netværks Port Ring Ring

 

Trafik:

Alt trafik tilkøbes forud per måned - såfremt trafikken skal faktureres bagud faktureres den løbende per måned i en faktora 2 af normal prisen.

Backup:

Alt backup plads roteres ind i backup system med 7 kopier af alle backups inkl. offsite backup og 30 dages backup rotation.
Alt backup plads inkludere gratis genoprettelse.

Webkontrolpanel:

Vi benytter som standard webkontrolplanelet Webmin (www.webmin.com) så fremt andet ønskes er dette muligt men samtidig frafalder muligheden for vores normale service tillægsydelser.

Operativsystem:

Vi tilbyder også andre operativsystemer end Debian, som .f.eks. Ubuntu eller CentOS - vi installere altid nyeste LTS / Stabile udgivelser.

Vi tilbyder som udgangspunkt ikke windows eller unix baseret server hosting men kontakt os hvis du har en specifik forespørgsel.

Services:

Vi tilbyder en stribe services som sikre at den dedikerede server altid er helt uptodate i forhold til software men også overvågning af system services m.v.
Med mindre du har 100% styt på en dedikeret server anbefaler vi disse 3 services til alle der lejer en dedikeret server.

Hardware:

Alle hardware opgraderinger afhænger af nuværende software samt hvad der er muligt i nuværende konfiguration. Derfor bedes i kontakte os for specifikke priser.

Kontakt os, hvis I har spørgsmål.

Alle priser er eks. moms

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser