hosting gaverJulen nærmer sig med hastige skridt, og her hos redHOST har vi besluttet at dele tidlige julegaver ud. Du har muligheden for at vinde et års hosting her hos redHOST. Hos redHOST får du lynhurtig webhosting af alle de kendte CMS systemer som f.eks. Joomla, Drupal, Wordpress, mfl. Desuden tilbyder vi 30 dages backup, fantastisk support, og andre gode ting som f.eks. gratis genoprettelse og max 50 kunder pr. server.

Altså leverer vi kvalitets hosting, for dem som ikke går på kompromis med kvaliteten. Og det kunne vi godt tænke at flere kunne prøve, så derfor udlodder vi:


1 x Medium webhotel i 12 måneder.
1 x Small webhotel i 12 måneder.


For at deltage i konkurrencen, skal du svare på et simpelt spørgsmål. 

Konkurrencen er slut

 

Betingelser:
Ved deltagelse i konkurrencen, der accepterer du at modtage 1 tilbudsmail fra os, angående hosting. Vinder du, og har du et domæne du gerne vil have flyttet til serveren, så flytter vi det selvfølgelig gratis. Har du ikke noget .dk domæne, giver vi dig gratis oprettelse af det (1 år). Vinderne vinder hosting i 1 år. Ansatte hos redHOST og familie til ansatte, kan selvfølgelig ikke vinde.


Ønsker du at fortsætte hos redHOST skal du ikke gøre noget, men ønsker du ikke at beholde hosting aftalen, skal du mindst 30 dage inden udløb, sende en skriftlig opsigelse af webhotellet.


Præmierne bliver udtrukket d. 24/12-2012.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser