Vælger du en managed VPS server, så får du en aktiv medspiller i driften af din virtuelle server.

Vi hjælper dig i gang og installerer kontrolpanel og opsætter serveren til dine behov, desuden opsættes der backup. Vi holder løbende din server opdateret og står klar til at hjælpe hvis der opstår problemer.

En managed server koster mere, da den indebære at vi skal bruge tid og ekspertise på at opsætte serveren og vedligeholde den. Fordelen er dog at du er sikret en VPS server som fungerer perfekt fra start af og hvor du ikke behøver at være verdensmester indenfor serveropsætning.

Vælg den managed VPS som passer til dine behov

Med den fulde administrative adgang, der kan du opsætte og installere den software du ønsker. Du får mulighed for at installere systemer, som du normalt ikke kan bruge på en shared host.

En VPS løsning er som sagt til dig, som gerne vil have adgang til en server, hvor mulighederne går ud over det man får ved et almindeligt webhotel. Det er niveauet mellem et shared webhotel og en dedikeret server.

Med vores VPS, der får du flere ressourcer, mere fleksibilitet og bedre muligheder, end du får med et almindeligt webhotel. Samtidigt, så er det billigere at komme i gang med, i forhold til en dedikeret server.

Hvad er en VPS server?

En virtual server er en ekstrem kraftig serverboks, hvor der er installeret et specielt operativsystem + software, som simulerer alle enheder på systemet, som f.eks. harddisk, netværk, processor, mv. Softwaren tildeler de enkelte VPS servere deres helt egne ressourcer, så man aldrig kan blive påvirket af andre kunder på serveren.

Bestil en managed VPS server i dag

ProduktredVPS MicroredVPS SingleCoreredVPS DualCoreredVPS QuadCoreAlle priser er eks. moms med en oprettelse på 995,-
Ram 2 GB 4 GB 8 GB 16 GB
Kerner 1 1 2 4

Vil du bestille en unmanaged VPS?

Gå direkte til bestillingen

Plads 50 GB 100 GB 200 GB 400 GB
Trafik 100 GB 200 GB 300 GB 400 GB
Web kontrol panel *
Backup * 30 dage 30 dage 30 dage 30 dage
Gratis genoprettelse *
Managed VPS kr. 995,- / md kr. 1495,- / md kr. 2495,- / md kr. 3995,- / md
Unmanaged VPS kr. 595,- / md kr. 895,- / md kr. 1495,- / md kr. 2495,- / md
  Bestil Bestil Bestil Bestil

 

* Gælder kun for managed VPS

Dansk VPS

Hos redHOST der bliver din data hosted i Danmark. Vores servere står centralt placeret i Danmark og vi tilbyder selvfølgelig support via både telefon og mail.
ydeevne

Super ydeevne

I vores moderne døgnovervågede serverum, der får du adgang til vores lynende hurtige hardware. Vores VPS løsninger ligger på kraftige servere, hvor der tildeles hurtige virtuelle CPU´er, massere af ram og lynhurtige diske.
hoj-oppetid

Høj oppetid

Det kan være en katastrofe, hvis ens website stopper med at virke. Derfor er vores systemer og hostingcenter opbygget med fokus på sikkerhed og stabil drift (Failover feature).
fuld-adgang

Fuld adgang

Med vores VPS løsninger kan du få fuld root adgang til dit system, så du kan konfigurere det efter dine behov. Dog bortfalder evt. driftsgaranti på løsningen hvis du får root adgang.  
daglig-backup

Daglig backup

Vi tager dagligt backup af serverindholdet og indstillinger. Vi gemmer altid vores backups i 30 dages rotation, så data kan genskabes hvis uheldet er ude.

Ved unmanaged vps løsningerne, har du dog selv ansvaret for backup eller du kan tilkøbe det.
ssl

SSL Certifikater

For at kunne få et SSL certifikat, så skal du have din egen unikke IP adresse, hvilket der følger med i vores VPS løsninger. Derfor er en vps løsning perfekt til SSL (HTTPS). Du har mulighed for at tilkøbe et SSL certifikat, der nemt kan opsættes via vores system.
gode-priser

Gode priser

Vores servere har et ekstremt stærkt hardware setup, hvor du får rigtig meget for pengene.
god-support

God support

Vores support står altid klar til at hjælpe dig med små og store problemer. Vores supportere er erfarne serverfolk, der kan løse selv det mest komplicerede problem. Vi besvare henvendelser både pr. telefon og via mail.

Bemærk dog at ved en unmanaged VPS - der står du selv for den softwaremæssige vedligeholdelse af din server.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Hotline
support@redHOST.dk
Tlf. 70 20 00 22
Hverdage 9.30 - 16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Blangstedgaardvej 1
5220 Odense SØ
Tlf. 70 20 00 22

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser