En unmanaged VPS server er for dig som har erfaring med serverdrift og som ved hvordan man installerer og vedligeholder en server.

En unmanaged VPS er interessant for dig som ønsker en fuldstændig kontrol over din egen server. Du får den fulde kontrol (root access), så du bestemmer hvad du vil installere på din server.

Du kan opsætte og fintune serveren efter dine behov. Du får selv ansvaret for at installere det du skal bruge. Lige fra kontrolpanel, til den software du har behov for. Mod gebyr, der kan vi hjælpe dig med installationen, licenser og opsætningen af et Open Source servermiljø, mv.

Fordelen ved at vælge en unmanaged VPS server, det er at du får en billigere løsning, da vi ikke skal afsætte tid til at vedligeholde din server. 

Er du derimod ikke interesseret i at stå med alt ansvaret, så kan du overveje en managed VPS server, som koster lidt mere, men hvor vi står for driften, laver backup, vedligeholder og opdaterer din server. 

ProduktredVPS MicroredVPS SingleCoreredVPS DualCoreredVPS QuadCoreAlle priser er eks. moms med en oprettelse på 995,-
Ram 2 GB 4 GB 8 GB 16 GB
Kerner 1 1 2 4

Vil du bestille en managed VPS?

Gå direkte til bestillingen

Plads 50 GB 100 GB 200 GB 400 GB
Trafik 100 GB 200 GB 300 GB 400 GB
Web kontrol panel *
Backup * 30 dage 30 dage 30 dage 30 dage
Gratis genoprettelse *
Managed VPS kr. 995,- / md kr. 1495,- / md kr. 2495,- / md kr. 3995,- / md
Unmanaged VPS kr. 595,- / md kr. 895,- / md kr. 1495,- / md kr. 2495,- / md
  Bestil Bestil Bestil Bestil

 

* Gælder kun for managed VPS

VPS hosting i Danmark

Din data kommer til at ligge på vores servere placeret i Taastrup.
ydeevne

Super ydeevne

Vores servere benytter den nyeste hardware fra Dell og er optimeret til hi-end serverdrift. Du får adgang til en hardware som sparker r** og giver dig den performance som du drømmer om.
hoj-oppetid

Høj oppetid

Servercentralen er opsat med fokus på sikkerhed og stabilitet, der er avancerede backup-systemer, som minimerer risikoen for nedbrud.
Vores oppetid er høj og det er ekstremt sjældent at der sker nedbrud. Skulle der gå noget galt, som f.eks. hardware nedbrud eller lignende, så tager vores failover system over og din server vil indenfor kort tid gå online igen.
Vi har dog døgnovervågning, så vi er klar til at løse hardware og netværksproblemer, hvis de mod forventning skulle opstå. Hvis det er selvforskyldte problemer, så kan du få hjælp af vores support mod gebyr - dette er dog primært indenfor normal åbningstid.
fuld-adgang

Fuld adgang

Ubuntu / Debian / CentOS installeret med root acces, så du kan administrere din VPS server som du ønsker det. Vil du skrue lidt på nogle indstillinger og optimere noget, så gør du bare det.
Vi anbefaler helt klart Ubuntu 14.04 pga. LTS.
ssl

SSL Certifikater

Du har mulighed for at tilkøbe et SSL-certifikat (HTTPS) på din server. Det er nemt og hurtigt at opsætte i vores system.
gode-priser

Gode priser

Med vores unmanaged VPS servere, så kan du spare penge hver måned. Perfekt for dig selv kan styre sin server.
god-support

Support

Du har ansvaret for at installere og vedligeholde din VPS server. Skulle der mod forventning opstå problemer med den hardwaremæssige del, så står vi selvfølgelig klar til at afhjælpe problemet. Har du problemer med opsætningen af serveren og lignende, så kan vi selvfølgelig hjælpe mod gebyr.

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Support
redhost@itf.dk

Tlf: 69161622

Man-tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Sindalsvej 37
8240 Risskov

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser