Ialt:

Trafik:

Alt trafik tilkøbes forud per måned for den pågældende leje periode dog minimum altid et kvartal - såfremt trafikken skal faktureres bagud faktureres den løbende per måned i en faktor 2 af normalprisen.

Backup plads (FTP):

Backup plads kan købes i "kasser" op til 250GB herudover kan vi godt tilbyde specialiserede løsninger - kontakt os for nærmere information.

Alle backup plads pakker faktureres forud per 12 måneders leje periode.

Services:

Alle services faktureres forud per 12 måneders leje periode.

Dedikeret ip bruges hyppigt af websites der samler CPR numre eller tager i mod kort betalinger m.v. - Det kræves at man har et faktisk behov som kan påvises for at leje en dedikeret ip pga. den relativt store mangel på IP v4. adresse i dag.

SSL Certifikat er nødvendigt for at lave en sikker forbindelse til dit website eller webshop. Single SSL er for en enkelt side, hvis man blot ønsker at have domæne.tld dækket af sit SSL certifikat. Hvorimod der kræves wildcard, hvis man har flere forskellige subsider, som f.eks. side1.domæne.tld og side2.domæne.tld. Et EV certifikat er for dem, som behøver flere domæner dækket af det samme certifikat.

Remote MySQL Adgang kan godt opnås hos os hvis men ønsker dette skal vi have en redegørelse for brugen inden hvorefter vi kan opsætte det til kendte ip adresser - adgangen i sig selv er en potentiel sikkerhedsrisiko og derfor sker udbuddet af adgang på basis af en vurdering fra sag til sag.

 

Kontakt os, hvis I har spørgsmål.

Alle priser er eks. moms

kvm

ubuntu

cisco

dell

netgroup

openvz

Drift

Hotline
support@redHOST.dk
Tlf. 70 20 00 22
Hverdage 9.30 - 16.00

Konsulentydelser udover
åbningstid mod gebyr

redHOST ApS
Blangstedgaardvej 1
5220 Odense SØ
Tlf. 70 20 00 22

Priser angives per måned
eks. moms

Betingelser